u pozadí v názvu pozadí mám ,ale velý písmena u přípon mám to změnit?
Prostě to změň, jak jsem psal výše, buď to změň ve zdrojáku, nebo přepiš koncovky (koncovky by byly imho lepší..)
sorry asi ti přijdu jako moc velká lama ,ale nevim jak si u obrázku mam změnit JPG na jpg
(Snad máš Windows XP) Otevři si : tento počítač > nástroje > možnosti složky > zobrazení > odškrtni "skrýt příponu souborů známého typu" tak aby tam nebyla fajfka.
Pak uvidíš přípony. Klikni na soubor-obrázek v průzkumníku pravým tlačítkem, dej přejmenovat soubor a přepiš příponu JPG na jpg. Pak to zkopíruj přes FTP na web.
jasný dík za chvilku se ozvu
hej ty si boorec dik moc sem stastna jenom mi jeste nejde pozadi indexu jinak nejde jak sem to predelala i fotogalerie ,ale to ja prepisu zkus se jeste mrknout na ten index co by si mi poradil
uz to funguje a ja kdybych mohla dala bych ti pusu sem uplne vedle me staci ke stesti malo tak e muzes mrknou http://janakam.webzdarma.cz
hele tak tobě fakt moc děkuj asi tady začnu skákat to víš sem strašně vděčná dík moc i když nevim kdo si
wow máš pěknej web seš profík?
Profík nejsem. Já nesnáším, když mi do toho někdo kecá a tomu se člověk u tvorby webu pro zákazníky většinou nevyhne :-D
jako myslíš když ti do toho někdo kecá jako te=Dkon já jak sem to řekla?
Ne. To jsem myslel tak, že zákazník chce měnit věci, které se mi líbí a to mi vadí :-)
To nebylo nic proti nikomu.
Stránky nefungují na 100%: Frontpage afaik neumi fungovat jako ftp, tedy presneji ma problemy s prepisovanim souboru na vzdalenem serveru. Takze kdyz budes nahravat pres nej (nedoporucuji) a aktualizace se nebude projevovat, smaz soubory na serveru (ty co chces aktualizovat) a teprve pak dej "propagovat web", nebo jak se to tam jmenuje...
Jinak pridej vic fotecek, docela rad bych te videl vic ve spodnim pradle ;-)