Zobrazení zdrojového kódu

jasně tady jde o to že ff byl dělán jako mylý prohlížeč. a dám si tam úpřesně to co potřebuju, absolutně žádnou funkci navíc... to v opeře bude vždycky něco zaclánět... ale řikám v podstatě to je jedno....
(a kdo by to mněl platit že?)
Tak já jsem dostal plnou verzi za affiliates program, že ;) stačí si dát na web banner od opery a po 250 kliknutích příjde registrační kód...
Jinak si nemyslím, že v opeře něco zaclání, má mnohem menší instalaci a přitom obsahuje vše, co potřebuji, momentálně mě nenapadá funkce, kterou bych nevyužíval, snad jen IRC, to když už někdy potřebuju, tak spiše pře Trillian a když už bych něco nepotřeboval, tak to můžu poměrně snadno schovat.... ale tak přesto, že máím radši operu, tak lidém v mém okolí (většinou docela lamy) doporučuju FF, bo mi příjde, že pro lamy je mnohem lépe pochopitelný a podobnější IE, který většinou znají všichni...
Jo... a to zakázání zobrazení jsem nechtěl pro to, aby nikdo neviděl kódy, co jste mi dali, ale kvůli loginu.... kód je nepřehlednej a je taky něco v externích souborech.... ale to nestačí.
Jo... a to zakázání zobrazení jsem nechtěl pro to, aby nikdo neviděl kódy, co jste mi dali, ale kvůli loginu.... kód je nepřehlednej a je taky něco v externích souborech.... ale bojím se, že to nestačí.
cože? kvůli loginu? hmm....
můžeš mi to osvětlit?
no... soubor kde je přihlašování... je tam script kterej nepřihlašuje, ale provádí práci, díky níž je možno zjistit 1/2 hesla....
Je mi fakt dost blbý, že se pořád na něco ptám, ale já prostě nemůžu jinak... když najdu problém, snažím se ho všelijak řešit, strávím nad tím i 45 minut, ale když to ani pak nerozlousknu, tak se prostě musím zeptat.... no uznejte.
Jo a ještě bych se chtěl na něco zeptat...
Mám v tom souboru na zalogování jeden submit a u dalšího textovýho políčka mám další submit... jak mám udělat, aby když budu psát do toho 2. textovýho pole, tak aby na enter reagoval ten submit, co je s tím polem v stejné bublině tabulky?
no zajímalo by mě co to provádíš tim javasciptem za operace že lze zjistit půlku hesla...

a k tomu dotazu... chápu to tak že máš jeden formulář a dva submity? pak neni problém.... ale s tabulkou to nemá nic společnýho (bublina je buňka?)
mám tabulu a v ní buňku ve které je formulář a za ním submit...
pak je tam druhá buňka a v ní zase formulář a submit.... a já chci, aby u toho druhýho formuláře nefungoval ten první submit, ale ten druhej.
blbost.... jestli máš dva formuláře, máš prostě dva formuláře a ty solu nebudou nikdy souviset ať je dáš do tabulky divu nebo se budeš rok modlit... (to nevim stoprocentně) :D

abych řek pravdu začínám se na ten tvůj web docela těšit...
Marek: Díky... a věřím že tě nezklame. Jo a k těm formulářům:
Takže to jako nejde udělat, aby na ten formulář č.2 reagoval submit č.2?
no submit2 patří k form2 ne? jedině to všechno hodit do jednoho formu a pak se dívat co se všechno poslalo...
no.... tak to mám, ale pořád mi funguje ten 1. submit a ne ten 2. submit.
k čemu dva submity v jednom formuláři? to je přece blbost....

když už to dáš do jednoho formu tak máš taky jeden submit ne?
jo... ale já to chcu takhle.... podívej... mám dvě text. pole.... jméno a heslo.
tím se normálně může přihlašovat.... ale když se tam zadá jméno a heslo moje, adminovo, naskočí pole - Heslo 2 a k tomu potřebuju zase jinou cestu..... jenže k dyž k tomu přidám vlastní submit, tak to jede zase na ten 1. ...... tak si lámu hlavu s tím, jak to udělat.
hmm ok postupně...

1)vyplnim admin heslo a jméno

2)šáhnu do databáze a refrešnu stránku s pozměněnim formulářem...

3a)i původní form bude za podmínkouv php a bude se zobrazovat jako první, pak pozměněj form bude mít navíc jinej submit s jinym cílem a původní submit se vůbec nezobrazí. (bude v podmínce)

3b) tou podmínkou budu měnit jenom cestu v tom submitu a zobrazim navíc další pole s heslem 2....

jinak nevim co jako chceš? form přece nemůže mít dva submity a každej jinou cestu...
ok.... a jak to chceš udělat?
já ne, to ty.... :D

psát to nebudu takže jen stručně...

if (vyplněno tvoje heslo)

tady bude novej form

else
if (odeslano)
header location....
endif

klasickej form pro všechny
uložíme proměnou odeslano na true
při submitu se to hodí na začátek a zkontroluje začátek podmínky,
.......
endif

je to dost kostrbatý ale protože pořádně nevim co hodláš dělat a už vůbec se mi nechce přemejšlet.... no ale funguje to tak co...
ježiš.... promiň... ale já moc JS neovládám.... vím co tím myslíš, ale já nevím úplně přesně co tam dosadit....
Pošlu kód.... budeš tak hodnej a napíšeš mi na to JS? Proooooosííííím!
ne, protože v javasciptu by to nemohlo nikdá chodit... což takhle dát si špenát (php....)?
tak jo.... když v tom umíš chodit....
Ale bude to kód celýho souboru, aby si to trošku pochopil.... neva?
můžu ti to poslat na e-mail?
tak si to tak pročítám a nevěřil bych co všechno se sestrojit..... :D

každopádně kontrola hesla přes javascipt je hodně origoš nápad...
Astronom, pokud máš dva formuláře a v každém submit, tak na enter se zmáčnke ten submit, kde je focus. Tzn. když máš napsané písmenko v inputu formu 1. a zmáčkneš enter, tak se zmáčkne submit, který je ve formu 1.
Když máš kurzor v inputu, který je ve formu dva, tak po enteru se zmáčkne submit, který je ve formu dva. Zkoušel jsem to ve FF i IE, funguje to tak. Nevím, co máš za problém. V jednom formu sice dva submity být můžou, (zkoušel jsem a používám), ale na enter pochopitelně bez vnějších zásahů bude tisknut pouze první. Nějakým JS určitě půjde udělat i stisknutí více submitů v rámci jednoho formu podle toho, ve kterém jsi inputu. Ale to se mi vymýšlet nechce..