<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

A jeste me bude strkat na mista ktere asi sam dobre zna (blazinec)
Hm, smudlo, taky sedim na modemu. a v HejKej taky nejsem.
Ale dyk uz sem ti psal, ze pokud se ti to tu nelibi tak te vubec nikdo nenuti bejt na WZ. Je to zadarmo, tak co bys chtel?? No asi nema cenu se s tebou bavit, tohle asi nepochopis :-)
mno jo tak tam nejses co to resiii....jen ze se konektis pres hradeckou spojku tiscali....mno a co je v tom za rozdil....

Nechces radeji vymyslet neco smysluplnyho...posilat lidi do blazince aby ti tam snad nebylo smutno....to my nejprijde jako rozumny prinos do debaty...prde
zadarmo je relativni pojem....zkus si treba zpocitat kolikrat se ti zobrazi na tvym usmudlanym webu reklama.....i kdyz ty asi nebudes ten nejlepsi priklad....pak treba prijde na to ze zadarmo to neni...ale to zas asi nepochopis ty co....blbecku s nickem Geen jsem uz videl,skoda ze zadnej nema tu odvahu predstavit se celym jmenem...
Tak s tim blazincem sem ja nezacal pokud vim.

BTW kdyz uz potrebujes tak nutne a spolehlive sva data tak si zaplat hosting a pak simuzes treba i ... stezovat.

Du spat.
Nevim co se tady porad ohanite tim ze to je zadarmo. To neznamena ze to je zadarmo ze to muze bejt ve srackach. Taky pro lidi delam hodne veci zadarmo a snazim se jim vyhovjet. A ridim se pravidlem ze nikdy neslibuju neco co nemuzu splnit. Kapišto?
mno ano...ty jsi s blazincem nezacal...jen jsi zacal inteligente pripojovat kraviny pokud nemas neco rozumnejsiho nez posilat lidi do blazince tak radsi nepis....radsi mi porad nejakej rozumnej hosting....placenej,jen co se to rozebehne,tak tam okamzite prejdu....tohle me stve muj web bezel sotva polovinu casu co jsem ho vystavil...a to diky nastavovani PHP neustalym vypadkum a ted jeste diky tomuhle,cekal jsem jestli se to nezlepsi je to cimdal horsii....mam casak kde pribejvaj clanky kazdej den..a takhle to nejde,krade mi to navstevniky....
Jasne souhlasim s tebou Kapitane Nemo...to je i muj nazor....chyby lze tolerovat jen do urcite miry....pokud je efekt mizerny tak financni stranka me vubec nezajima...co mam z webu kterej nefunguje a kde se meni informace o oprave s vice ci mene pravidelnou jistotou....
Taky si myslim ze mam jen dost nejiste skladiste dat....ale na tom mista na disku dost....:-))mam jeste celych 15GB takze hosi jestli chcete hosting wz...tak ho u me najdete:-))))))
________
Coje vy modemove prac(e)siatka
to nema cenu koncim tu a tym turbickam co sa ich yastavaju odkazujem "nevtirej!"

stavim sa ze chclapci sa nad tym zasmiali, zavolali sefovy ze wz je stratene, nakolko disk nejde spat a sli hajat :)

EXuser martin
Este dodatok pre tych co nadavju na modem

400 kBit/Sek.
NONSTOP SAtelite conection

http://registrierung.tiscali.de/produkte/1430_sofunktionierts.php
Hmmmm planovany vypadek se neplanovane prodlouzil......kdysi nejlepsi sluzba na ceskem internetu. Dneska nejmene stabilni freehostingovy server v Ceske Republice. Muzou za to uzivatele nebo administratori? Pokud nejsou jasna a hlidana pravidla, budou si uzivatele delat co chteji. Ale zacit buzerovat s podivnima hlaskama o "prekroceni kvoty", ktere nerozumi ani administratori, nebo planovane uklidy disku, ktere se provadi uz treti den?!?!?!? Jdete opravdu do hajzlu!!!!!!!!!!
Admine, chtělo by to trochu informovat. Zkušenější uživatelé by si podle toho mohli ujasnit, jak dlouho to ještě nepojede... Jinak ale i přes ty poslední častější výpadky jste nejlepší freeweb, co znám... Narozdíl od některých jiných uživatelů vám zůstanu věrný. (ať si ti nespokejení odejdou-aspoň mi budou stránky chodit rychleji...)
Držím palce, ať se ti tu závadu podaří odstranit co nejdřív...
Lidi to snad nemyslíte vážně!!! To je trochu moc, neee???

if (!emty($admin))
if ($_SERVER=="DEAD")
echo "";
to rozhodne uz neni planovany vypadek ale spis odststavka :-)
proste jste amatéři!!
Taky si myslim ze je dobrej (občas línější) freeweb. Ale nějaky informace by se někde objevit mohly.
Jaké informace. Bylo by lepší, kdyby tam napsali "letos už to nebude" nebo co? Prostě to nezvládají.
No fakt, moh by napsat aspon, jestli to potrva zhruba do vecera, nebo do konce tydne...tohle uz opravdu nevypada jako planovany vypadek :-( Doufam, ze to bude hotovy aspon do Vanoc :-P
Přečetl jsem si celý fórum a připadá mi, že se tu začínáte opakovat.

UŽ SEM NIC NEPIŠTE A PŘESTAŇTE SI HRÁT NA DOSPĚLÍ
xxx
>zkus si treba zpocitat kolikrat se ti zobrazi na tvym usmudlanym webu reklama...

lol, dalsi milionari, kteri vydelavaji na reklame tucne prachy :-)
v jindem foru jsem si stezoval, ze se tu dlouho nikdo neohanel reklamou (nenechali jste me dlouho styskat:-)

m.s.
ach jo :((((((
To je hruza!!!!!!!!!!

Kdy uz to bude?? Rozebehne se to jeste nekdy??

MIRO: PROC MLCIS?!?! JAK TO VYPADA??
Mlci protoze s nami souhlasi a vi ze mame ve vsem pravdu .

Hele Miro (Admine) Tak nam alspon napis jestli se mame bat o sve data nebo ne jestli jsou jeste na svete. At vime jak na tom vlastne jsme jestli to ze to nejede je jen jedna vec nebo nas ceka neco horsiho ? A to ze uz nikdy neuvidime sva data. Takhle clovek zije v nejistote a doufa ze alspon ty data jsou dobre zalohovana !!!!