No, já tady na wz pomáhám s několika stránkama, ale abych pravdu řekl stále se na žádnou z nich nemůžu dostat =(.
Přišel jsem včera (teď vlastně už předevčírem - noc ze soboty na neděli) na stránky a nejely se vzkazem, že to přes noc bude. Říkám si poho, zejtra mam celek krásney den k tomu, abych to udělel. Ráno si přivstanu (10:00) a budete se divit, ale stránky stále nejedou. Taxe na to vykašlu a zkusim to teď a co se nedozvím, že mam minimálně do zejtřka smůlu.
Nechci tady nadávat adminům, oni za to nemůžou, ale ať se zkusey příště zamyslet nad tím, jak , kdy a v kolika se na to vrhnou příště.
Jasně určitě nejde něco spustit, přes den to vapnout a v noci nechat doběhnout, zvlášť při vaší velikosti, ale možná b to šlo rachleyc. Já fakt nevim. V tomhle se nevyznám a taxem ani moc nepochopil, co to vlastně děláte??? Odstraňujete stránky s nevhodným obsahem??? Nebo je to jenom srovnání disků???? Nejlepší by bylo nedělat to vůbec, ale už to asi bylo potřeba. Doufám, že po vašich plánovaných uprávách zůstanou moje stránky funkční ( zatím jsou pod konstrukcí, ale stejně bych o ně nechtěl přijít =)
Tak spusťte jenom tlacmeni.wz.cz a zbytek nechte vypnutey =D
No, ale to asi neklapne =C
BUUUU BUUUUUUU BUUUUUUUUUU <- kráva je můj bratr
mam dost lidi vy si stezujete na neplacenej free hostig :))) lol teda na vas az negdo zacnete vlastni neplacenej free hosting se fsim fsudy s podporou uzivatelu 24h s rozesilanim emailu, 50 MB mista, 24/7/365 uptime atd.... tak mi dejte vjedet pac to by me zajimalo jak dlouho vam to vsechno vydrzi ! az budete mit nekolik tisic (? presne nevim :) ) uzivatelu a poleze vam na FTP hromada lidicek zacne se vam to hroutit tak potom potom si mozna reknete jezis dyt ten mira to snad ani nejni clovek :))) > to sou kecy co lidi ? :)))
ale ted mi vazne reknete kde jako chcete sehnat lepsi free hosting ??? dokud nekdo neudela to co sem nahore vypsal tak asi nigde
howg ... domluvil sem
kurva tohle nema cenu, ja se neminim nikoho zastavat a nikoho vodsuzovat...jen proste reknu mizerna sluzba s mizernou informacni strategii, tady stovky lidi ceka kdy se to rozbehne a nikdo nas neni schopnej informovat co se deje...mozna kdyby napsali par radek navic urcite by je to tak casove nevytrhlo...proti tem silenejm hodinam co tu trpej uzivatele,cekajic ze se to rozjete kazdou chvilku....
Byyyeee
mizerna sluzba? tak di jinam.
to u-geen samo ze to bylo na ty ostatni :)
to ales- bye doufam ze te neuvidim pac chci aby tu bylo co nejmin uziv. a tim padem hodne dobra pristupova doba :)))
u-geen no moc nekoukej a bez taky jinam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
IIIIIIIIIIIIII ___________
III II ==========
III II TTT
IIIIIIII CCC II III
III fff C C I JL_ III
III II CCCC I/ II III
III II C II II III
CCC/ I II III
hmm dobry a co to jako ma bejt :)))
Sel bych hned kdyby slo alespon FTP....chytraku.....FTP uz nefunguje kloudne 5 dnu.....Mas jeste jinej "genialni napad"
>Autor: U-Geen (---.hk.worldonline.cz)
>mizerna sluzba? tak di jinam.
Ales - hmmm tak je zaluj :)))
Vsem nastvanym uzivatelum, kteri odchazeji jinam:
A kampak se stehujete?
Spravcum systemu:
Pokud mate nepredvidane problemy, ale srovnate to do tydne, zustavam.
No mohlo to vypadat moc hezky(autor je disgrafik, dislektik a disprase), kdyby tu nebyla redukce " " , ale takhle je to změť znaků, jestlis to nepoznala =)
nepoznala :((((((( jukni na muj mail - lol teda :D (to co je v zavorce asi souhlasi !!!)
hhmmm tak sorryyyyy zbbbyyyňňňňoooo (osobně doufám, že to znamená Zbyněk, nerad bych se ztrapnil podruhý =E ).
Soudy jsou pomale,ja vse resim rucne strucne....ale drzme se tematu.
:-))))
Stupidni "FREEHOSTING" a jeste stupidnejsi pristup k informacim,kurna to si admin mysli ze jsme takovy hovada aby nam jednoduse nenpsal co vlastne dela?? Takovy debilni mlzeni.....
>Autor: Rozi (195.47.14.---)
>Ales - hmmm tak je zaluj :)))
to Aleš - tak jo dyz ne soud tak nemocnice to odpovida tomu jak pises docela :-D
nejakej utok na moji osobu z hlubin anonymity??:-(((Ted bych rad nekoho poslal na leceni a rozhodne se to nebude tykat telesneho zdravii
No to sem zvedavej az to uvidej ti co nemaj internet doma a makaj na tom jen v praci budou moc prekvapeni !!!
Mno ano....to by me zajimalo kdy se to konecne rozebehne...prijde mi ze nikdy....
Ales: slovo zaloha ti nic nerika? bo co?
Rozi: ja uz odjinud prisel, z konciny zvany hyperlinx. fuj.
ad...
ALES: Rozi asi nemyslel nemocnici, ale psychyatrickej pavilon. Nezda ze ze bys to mel v hlave v poradku :-)) Sorry za tu impertinenci...
U-Geen:Zase jeden chytrak co sedi nekde v Hradci a vsechno mu je predem jasny...
Napodlo te treba ty chytrej vole, ze sedim na modemu a stahovat kazdej den 15MB asi nemohu?Zalohu DB samozrejme mam,ale ted jsem tam treba soupnul jeden movej modul a doladil jsem ho za behu a tahat zpet jsem ho nemohl...zalohuji pravidelne kazdej tyden...ale bohuzel to co mam je stary prave tyden,netusil jsem ze se vysere server tak rychle o preruseni jsem vubec nevedel...to je zase to o cem mluvim....ani jsem nedostal informaci ze bude web prerusen...jinak bych to zazalohoval...to mam rad kdyz nejakej chytrak z Hradce Kralove mi tu kaze o zalohovani...