Je 19:27 a stale nejede FTP. Opravdu dost velka prodleva...
jo jo souhlas,když neni vypadek,tak je to super služba:o)))
>puvodne sem chtel zustat tady,protoze adresa co mam je uz docela znama,a navic se mi celkem libi:)
>ale ted zacinam uvazovat o nejakem placenem hostingu.....................
Co to je za adresu?
Co brunite vsetci budte radi, ze je ten host zdarma, ze je tak rychly, ze nevypadava az tak casto, ze nama tak zvlasne php.ini, ze .. ze.. ze..
ja by som aj zivot dal za WZ :)))
fajn ze prichadzam o users, asi my nezozeru ze to nebola moja chyba
!: chapem ze poriadok sa musi sem tam ... ,ale az tak 8(
tak yo idem hladat host za babku :(
Hele, kluci, tohle je uz fakt hrozlivy... Jiz dlouhou dobu uvazuji o prelezeni k nekomu jinemu. Jedine, co me tady este drzi je, jiz vsude registla a znama adresa se stalymi navstevniky... Reknete mi jedinej duvod, proc bych tady mel este zustat? Tato sluzba se stala hrozne nekvalitni a to ja si nemuzu dovolit, aby moje stranky byly stale nedostupne! Kdyz ziskavam stale navstevniky, tak tim ziskavam i nejake povinnosti, ne? A nemuzu si dovilt, aby moje stranky byly stale nedostupne, tady, v CR, kde je Internet brutalne drahej uz vubec!!!
Alex Hackman
hmmm 20:00 to de :( jeste tak do 23:00 a bude to udržba trvajicí 24h tak tomu říkám preciznost. Tet vážně UŽ TO DOKONTROLUJTE!!!!!!
Cekejte prosim volana stanice je docasne nedostupna.
Pripadne volbu opakujte pozdejc.
:)
Inac ak je rozdiel medzi vypadkom a odstavkou?
Mam neako vtom zmetok. :)
Míro, myslíš že to stihneš před jubilejním 100. příspěvkem v tomto threadu ? ;-)
To all: nechte Míru na pokoji, určitě se snaží jak může !!!
Zatím když server webzdarma nejede, podívejte se na moje webový stránky www.meteo-web.cz Nabízím služby pro webové stránky. Nevím však jestli Vás to bude zajimat,ale nechám Vás překvapit co nabízím. Když tak se zaregistrujte. :o)
presne tak... kazdej dokaze blbe kecat, ale 99% z vas je tu na free hostingu a cekate od toho zlaty z nebe. Zadarmo a s takovyma podminkama, jaky jsou tady, si hosting sezenete mozna v americe... tak pokud se vam to nelibi, nikdo vas tu na webzdarma nedrzi :o)
a pokud na tom mira dela uz den v tahu, tak bych se nedivil, kdyby vam odpojil i phorum, abyste byli vsichni uplne v binu...
miro, drzim palce. jsem tu uz popaty za dva dny... kazdopadne si rikam, ze bych konecne rad videl svuj gbook, ale on tam sotva kdo neco napsal, ze? :o)
Hrozný... :( 21:11 a eště furt nic už se vidim jak tu u toho budu sedět v roce 2010 a bude tam napsáno "Provoz bude obnoven kolem roku 3000"
>>to marek:
nikdo nic neřiká, tak se nevztekej.
ja si myslim, že je to nejlepší českej free hosting, ale takovejhle výpadek mohl být nahlášen alespoň 2dny předem(určite se admin jen tak z ničeho nic rozhodne, že zrovna teď provede údržbu diskového pole!!).
>>to all:
webzdarma.cz je free hosting, takže nečekejte něco extra. Jestli nemáte rádi výpadky, tak se registrujte na placenym hostingu(http://www.anoweb.cz/), mohlo by vám dojít, že když měl být obnoven provoz v ranních hodinách(a není), tak se vyskytly další problémy se kterými nepočítal ani míra(nebo se na to snad vykašlal?). Určitě dělají vše proto, aby byl webzdarma.cz co nejdříve vpořádku.
Mno ano souhlasim, na argumenty typu VZDYT JE TO ZADARMO, musim upozornit ze data se daj skladovat i treba na MUJDISK:-))) s mensim rizikem ze mi to nejakej wz silenec smazne.. ja nepotrebuji skladiste ale funkcni web,otevrel jsem si casak, a co je to webhosting,kde admini furt menej nastaveni php.ini kontrolujou disky a i v beznem dennim provozu jsou stranky vetsinou nedostupne,nebo pretizene, to sice se omluva neobjevuje,ale jen proto ze to trva radove ctvrt hodiny..
Ja potrebuji aby casak bezel a to furt,ze se sem tam neco opravuje beru,ale pomer 2:1 (2 nepristupnost 1 pristupnost),ktery jsem zaznamenal v tomto tydnu me dost PIP a PIP a PIP.....
Ja taky nevidim jako hlavni problem dva upoceny adminy...myslim ze to ve spis v prachach a v spatny organizaci....admini jsou vzdy malyy ryby...vsadim se ze je tam alespon jeste jeden vadnej disk..a nebo je nejak blbe nastaveny ftp...pri prenosu mi to havarovalo....takze se mame na co tesit....
Boze muj.....sere me to....
hm..hm..
Myslim, že WebZdarma je v pohodě... "zadarmo" to úplně není, protože tu funguje jakejs systém "já prostor ty reklama." Proto by měli admini jít trošku vstříc uživatelům. Věřím tomu, že dělaj co můžou a určitě maj dost svých problémů, ale co mi vadí je informovanost. Rád bych se dozvěděl jak to probíhá, na jak dlouho to ještě vidí... pokud se najde další problém, nic se neděje - prostě se to řekne a přidá další čas. Připojovat se každých půl hodiny, abych zjistil zda to de, je trošku na hlavu...
Na druhou stranu když čtu všechny připomínky, ani se ji nedivím.
Kdyby alspon uvolnil pripojeni k disku at si muzem vsechno stahnot a pak jit nekam jinam. Ani nemusi jit videt stranecky jen na stanuti alspon !!
===Captaine Nemo, jak jsi spokojenej na pipni.cz? Je to rychlý? Nepadá? Začínám o tom vážně uvažovat. Na placenej se mi přeci jenom nechce...
Na pipni zatim zadnej vetsi problem taky se stane ze maj nejakej vypadek ale vetsinou pracuji rychle tak jak tady to neni. Je to sice placenej hosting ale mam 250 mb mista :)) a ta qvota kterou tu porad nekdo jako prekracuje tak tam maj ze si od tebe ze stranek muzou lidi za mesic stahnout 5 Gb takze kvota taky dobra :) Ale jsem tam jen 14 dni takze vice informaci zatim nemam :))
Proc tomu rikaj planovany vypadek,kdyz planovano to bylo pokud si pamatuju do 17,pak do 18 a ted uz to je nocni sichta....chudaci kluci...a chudaci nasi navstevnici....
TO palko:
normalne my citas myslienky, prave rozmyslam nad tym, ze banner na titulke je tak za 1000 imp. cca.200 korun to pre taky navstevovanejsi webik zarobi aj na ""slusny"" host.
TAK potom to fakt nie az tak zadara.
A pravdou je ze nam vsetky mali dat vediet do predu, aspon by som o tom informoval mojich users. Stavim sa ze polovica si mysli ze som z webom skrachoval a ye recon. page je kamuflaz :)))
A este my prezradte, ze preco som ese za ten cas (1,5r) co vlastnim aj platene domeny nezazil vypadok.
To admin:
Verim vam ze nemate naladu citat tie zvasty aj ked za to urcite nemozete, ale prosim vas za vsetkych vysvetlite sefom, ze za malo penazi nikdy vela muziky(dobrych servrov) nebude.
Real Big Thanks.
>Na pipni zatim zadnej vetsi problem taky se stane ze maj nejakej vypadek ale vetsinou pracuji rychle...
heh :-) tak za posledni mesic me internetseer posila jednu zpravu za druhou ;-)
btw: no ono si staci v podstate projit forum na pipni a zjistis, ze nekecam... je to take jen free - zadarmo!
pokud komukoli vadi vypadky, pak na freehostu nema co delat. na placene variante si muze vyrvavat a chtit nahrady, vyhrozovat, zalovat... na freehostu si podobnyma prispevkama delate jen 'zajimavou' image :-)
btw2: nekolik lidi slibovalo, ze jdou jinam (uz tady asi nejsou:-) ale stejne by me zajimalo kam? nejak asi ztracim prehled :-)))
m.s.
jojo, chudaci navstevnici, posledne mi lidi psali ze uz bez mejch stranek resp disk. fora nemuzou zit :-)
martin s.:>pokud komukoli vadi vypadky, pak na freehostu nema co delat. na placene variante si muze vyrvavat a chtit nahrady, vyhrozovat, zalovat... na freehostu si podobnyma prispevkama delate jen 'zajimavou' image :-)
Re:>
A tebe nevadi aku 'zajimavou' image robia navstevnikom tovjich stranok?
co je na tom pro navstevniky nepochopitelne:
>Omlouváme se, na serveru webzdarma.cz je nyní prováděna plánovaná údržba diskového pole. Provoz bude obnoven v nočních hodinách. Děkujeme za pochopení...
to je uplne korektni s podminkami poskytovani sluzby. pokud by mi podminky zarucovali neco jineho, pak bych se urcite ozval, ale pravdepodobne jinym zpusobem...
jinak tou 'zajimavou' image jsem jen slusneji naznacil, ze o takove lidi tady asi stejne spravci wz nestoji (TO JE JEN MUJ NAZOR!:-)
m.s.
Ted jsem si vsiml, ze na Navrcholu.cz je webzdarma na prvnim miste. Diky vasi hlasce, jste dnes vyhrali navstevnost na cele care (pres 40.000 session). Gratuluji, ale ted uz to nahodte!!!!!
již jsem to psal adminovi při minulém výpadku. mě přijde slušnější uživatelům poslat info email, že bude výpadek. tento opakující se stav mě donutil stránky odstěhovat jinam. dělám zpravodajské a potřebuji je aktualizovat třeba i 5x za den. takže se loučím.