<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

Nee admin rek, ze to bude "minimalne" 2 hodiny trvat.
Ne ze za 2 hodky to pojede.Mel by ses vic soustredit na to, co ctes.
Tak to je hotova krize... ale neprestavam doufat...

Miro: Diky za tu hlasku, bylo by skvele, kdyby se objevila pri kazdem vypadku (poruch nemusi byt vic :-), aspon kazdy vi, proc jsou nase (uzivatelu webuzdarma) stranky nedostupne.
:-/ to je trochu dlouho, neee??? Já tu dřepim celej den a nejde to to je blbý *8* Holt si koupim doménu to je strašný
ale hlvní je ýe ten jejich web jde že ????
Já už tady taky dřepím celej den a už mě to docela s.re. Takovýdle věci maj dělat přez noc a ne přes den. Nemužu si dovolit mít celej den web na dvě věci. S tím kupováním domény je to určitě dobrej nápad. Protože tady je to pořád nějáký posraný
tak kdy to bude,
asi kolem 21h. díky
To jo ja si ji prave koupil vlastni domenu protoze to tu porad pada a nic jineho mi nezbylo a pomalu si nani vse co mam tady presouvam :))
Ale kvulim castem vypadku si to nemuzu ani v klidu presunout :(

>>>TO ADMIN:
bylo by lepší informovat všechny zprávou
"webzdarma nepůjde 23.-24. 11. 2002"

....aspoň bych neseděl u PC celej den v domění, že asi po měsíci aktualizuji své stránky
Zrychlí údržba diskového pole webzdarma(hlavně jeho načítání)?
Pred chvilkou tam bylo napsano ze se to otevre v 17h a ted uz 18h.V 18h tam bude napsano ze v19h.V 19h tam bude naps........Tak to pude dal.Pak si pudu lehnout.Rano vstanu odejdu do skoly prijdu a bude tam napsano to sami.
Petr

P.S.:Odpovezte prosim na muj dotaz ohledne E-Mailu.Dik!
sice jsem trpelivej člověk.....ale..bude to fungovat ještě dneska?;)
Ty jo ten webzdarma fakt nejak gebne. Furt na bejake vypadky, takze se ke svemu situ dostanu vubec malokdy. Br, ja asi prejdu na hyperlink. Nebo si to jeste rozmyslim.
kreteni vyjebany
Tak sem cen tan servru pipni v nejakem tom foru kde kdosi psal ze webzdarma prej jde do kyticek ani sem nevedel ze je webzdarma tak populrni :))
Tak to ne lidi rušim si webzdarma - výpadky atd. to mi za těch 50 mega nestojí ... stejně je nikdy nenaplnim :/
mno ja asi taky....protoze mi web jede kloudne jednou za 4 dny...ja chci mit web na prezentaci a ne na ukladani zaloh:-)))
tak mame 19 hodin a chlapci nam psali ze to stihaj do 17h mno a to uz mame slusnou prodlemu...
Lidi nezlobte se :)))) a ste fakt ?lupky *3* Já nevim co tam takhle napsat: Provoz bude obnoven - nikdy
Co to tam sakra děláte??? Neni to moc veselý *11*
hehe,ja bych řekl, že ted už je to spiš neplanovany vypadek:o))))
Captaine Nemo, jak jsi spokojenej na pipni.cz? Je to rychlý? Nepadá? Začínám o tom vážně uvažovat. Na placenej se mi přeci jenom nechce...
Takže v "nočních hodinách" ,hmmm, to se nám to hezky protáhlo od nedělního rána. Už se vidím,jak bude u mého počítače sedět ohlodaná kostra a upřeně civět na nápis "provoz bude obnoven kolem roku 2020"
Tedy webzdarma je super hosting. Pokaždé když chci si prohlídnout nějaký stránky, které hostují na webzdarma, tak skoro nikdy nejedou a jsou tam na webzdarma výpadky. Tedy těm kdo tady hostují přeji upřímnou soustrast. :o( Jsem rád, že hostuji úplně někde jinde. PS.: Provozovatelé webzdarma...jste super hoši :o)))))
puvodne sem chtel zustat tady,protoze adresa co mam je uz docela znama,a navic se mi celkem libi:)
ale ted zacinam uvazovat o nejakem placenem hostingu.....................
Myslim ze WebZdarma je super sluzba az teda na ty casty vypadky. Ja se ale stehovat nehodlam. Az to bude tak to bude (samozrejme predpokladam ze to bude v nejblizsich 5 hodinach a zitra web aktualizuju).
čekat a čekat......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................