<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

A můžeš mi říctkde sis stránky zaregistroval ?
Místo abyste byli rádi, že se admin věnuje opravdu tomu serveru, tak tady chcete, aby vás neustále informoval!
myslíte, že se ještě někdy dostanem na stránky wz.?
WZ?????Tam bylo tolik krásných stránek.Mě teď v plném provozu jede můj "chytrak"
Tahle diskuze mi zahltila mobil, neboť mi vše chodí i na mail takže asi budu mít dlouhodobý problém... Helpněte mi jak to zasílání mám zastavit! Dík! Potřebuju zachránit alespoň tu simkartu co mám neustále zahlcenou smskam......
Kurwa drát!
KONECNE MUZOU REAGOVAT JEN REGISTROVANI!!! Ufff...

informacni hodnota tohoto fora ma diky nekterym nulovou hodnotu. pokud chces zrusit zasilani zprav na email, melo by stacit reagovat dalsim prispevkem a nezaskrtnout volbu zasilat odpovedi...

m.s.
Výpadek měl zkončit 24.11 a dnes je 28.11 a stále mé stránky nejedou. Závadné stránky jistě nemám, kdy to bude v provozu ?
Neves hlavu, pri nejhorsim ta SIMka neni stracena. Doba zivota SMSky v dorucovacim centru je 14 dni. Kdyby bylo nejhur, tak si maximalne musis "chvilku" pockat.
Nalej si www do svého adresáře a to je vše. Včera jsem se bez problému připojil přes ftp, nahrál stránky a běhá to bez problémů. Dnes už jim fungují i "oblíbené" bannery a počítadla - řazení v katalogu.
---------
K čemu ty plky o tom, kde se kdo válí za peníze z reklam? miro a spol. toho určitě mají už plný kecky. My jsme jenom naštvaný, že nám někde utíkají peníze nebo nejsme vidět. A jestli někdo nezálohuje? Prostě je blbej a mladej (nehledě na věk). Taky jsem se to naučil, když mi kleknul HD 30.března při tisku Daňového přiznání.

Jestli z toho má někdo moc velký opary, ať vytáhne peníze a ještě dnes si může WWW pověsit na placený server. Ale bacha - tam, kde mají opravdu fungující záložní systémy, se platí "dlouhý peníze".

Jsme na neplaceném webu, který v některých ohledech nabízí víc než mnoho placených a s podmínkami jsme všichni na začátku souhlasili.
Nelíbí sae mi posměšné hlasy těch, co tvrdí, že ti, co si data nezálohovali i jinde mají smůlu a ostatní jsou v pohodě.
<br><br>
Moje betazone.wz.cz měla přes 25 mega, vše to mám doma zálohované.
<br><br>
Jenže,
<br><br>
sranda je, že jsem teprv před třemi týdny přešla sem z hyperlink. cz, který přestal poskytovat webhosting zdarma. Já nemám doma na počítači internet, nejenom že nemám peníze na to, si platit webhosting, já nemám peníze ani na to, pořídit si domů linku. Celých 25 mega jsem tahala 2 týdny po disketách k nám na fakultu, kde mám připojení na net. Zabralo mi to spostu času a práce. Když jsem konečně registrovala svoji novou adresu na vyhledávací servery a nechala na ni dát odkaz z různých zpřáteleých stránek, tak mám po tom.
<br><br>
Teˇˇd mám jen oči pro pláč a musím začít znovu někde jinde.
<br><br>
A není to tím, že bych byla líná si zálohovat, ale tím, že je pro mě velmi obtížné přenést data mezi svojí zálohou doma a internetem.
<br><br>
A musíte uznat, že jsem zánikem dat na webzdarma.cz utrpěla ztrátu dost velikou, ztrátu práce a času, jež jsem jí věnovala. A není to tím že bych byla líná, není to mojí vinou.
<br><br>
Tohle není výčitka adminům, ti určitě jsou z toho zoufalí stejně jako já a stejně jako já nechtěli, aby se to stalo.
<br><br>
Je to výčitka těm posměvačným zlým a zlomyslným jazykům, co mají svoje zálohy pěkně doma na compu, který mají připojen na net a můžou si své stránky kdykoliv přenést pomocí FTP, což jim moc času a námahy nezabere.
No vypadá to, že to ješte nejde dnes. A dnes už je čtvrtek.
Nic z toho nedělej mám to to samý, nemáš vypalovačku a RWčko? To by pomohlo...
Dear Deanna (betazone.wz.cz)
ja jsem na tom stejně, všechno si nosím z domu v tašce plné disket do práce, uznávám ale že jsem na tom markantně lépe protože si můžu dovolit si to natáhnout na své pracovní PC a pak teprve na wz. sám si nedovedu představit že bych celou tu strukturu kterou navíc doladuji porůznu doma a v práci měl přešupovat po disketách znovu. ale nic se nejí tak horké jak se to uvaří věř že to údajné i faktické posmívání je především těm co už týden nadávají nad svými ztracenými kravinkami které dali narychlo dokupy přímo v administraci a ani jim to nebylo tak drahé aby si vytvořily zálohu. Věřím že nemáš doma vypalovačku ale kdyby se stalo to skoro nejhorší (za nejhorší považuji konec wz) tak popros někoho ať vynda tvuj HDD a napoji ho na svuj PC s vypalovačkou a na CD RW si to dones na školu nebo tam vezmi přímo HDD a napoj. sám to tak praktikuji s kámošem který mi vypaluje data která mi zabírají místo na HDD
To sem rád, že se obnova povedla! TOM