<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

Jo taky tady mam stranky, ale ze bych si kvuli tomu rval vlasy a ze by mi to nejak trhalo zilo, to fakt ne :-)) Jo zamrzi to, ale co? Vim, ze s diskama neni moc velka prdel, zrovna ted se tady s jednou takovouhle nadilkou ale v mensim docela bavim, takze ... drzim adminovi pesti a ....
udelali to Turci.
Moje stránky asi přinášej hostingům smůlu (měl jsem je na hyperlinxu, pak na Nixnetu) :o)
Zálohu mám na disku, takže pohoda.
Kažodpádně je bezvadný, že tu Webzdarma je a i ten banner přežiju. A nadávat, kvůli tomuhle na adminy, to fakticky ne, naopak bych jim spíš poděkoval.
Nixnet este funguje, staci se podivat na http://www.nixnet.cz akorat uz to neni spolecnost NIXNET ale PES.CZ
Tak koukám, že jsem přišel o své pracně vyrobené stránky. Připojil sem se přez FTP a nic tam nebylo, ani jeden malej blbej soubor. Začínám bejt nespokojenej se službou WZ!! Myslím, že stejně nasranejch lidí jako sem já bude i víc... Ale co se dá dělat, měl sem si to nechat uložený na svym hadru.
Uz to je vypadli trochu dlouho,ne?
Kurkin: Nejspis neprisel, to co se ti objevilo po pripojeni by melo bejt nozuovy disk. misto abys tam moh dat nejaky info nebo tak
Já osobně mam všechny weby zálohovaný, ale kde mam nahrát přes 1200MB dat??? S mou 56kb to pujde tak nepřetržitě rok a já musim do prvního zprovoznit web kvůli Miss zima 2002 :(((

Ježíšek
Tak, tak je to :(((
T-A-K J-E-D-É-M !!! Nakopněte někdo tu mašinu...
Tak kdy uz sakra pujdou ty stránky?????
Otázkou není KDY, ale zda vůbec půjdou...ono nahodit cca TB dat není zas až tak úplně prča. Ale pokud sis to zálohoval,jako například já a znovu sis to uploadoval, tak už to běhá - až na email. Ale omezili to na 2MB...
Zavrete oci, odchazim jinam...
Je chyba na filesystemu ( Reiserfs ). Oprava ktera normalne trva 10 hodin bezi neuveritelne pomalu ...predpokladana doba par tydnu. Protoze se tento proces snazime urychlit a zachranit data tak to trva tak dlouho ..
V soucasne dobe to resi i primo autor Reiserufs ...pokud to nevyresi ani ten, bude obnoveno ciste pole a zpusten plnohodnotny provoz ( s 50 MB ) ...
Reaguji na Vaše oznámení, že již byla ukončena poskytovaná služba - Webzdarma. Mám tomu rozumět, že bude již k dispozici jen prosto placený?
Děkuji za odpověď A.F.
Reaguji na Vaše oznámení, že již byla ukončena poskytovaná služba - Webzdarma. Mám tomu rozumět, že bude již k dispozici jen prosto placený?
Děkuji za odpověď A.F.
Mám na webuzdarma.cz hostovaný dva docela navštěvovaný weby a jinak jsem taky autorem webu 1000her.cz, který hostuje u placeného poskytovatele.

Chápu a rozumím adminovi, že se do téhle diskuze příliš nezapojuje, rozlícené hlasy chudáků uživatelů by tady asi stejně neuchlácholil.

I když s ním soucítím a vím, že to asi nemá lehký, rozhodně to NEOMLOUVÁ neohlášené znepřístupnění a možnou ztrátu dat. Navíc pokud místo informací o tom jak ona obnova diskového pole pokračuje odkazuje na diskusi, kterou sám bojkotuje, je to to samé, jako by nás všecky poslal někam. To mi nepřipadá jako moc seriózní jednání.

A názor, že když je to zadarmo, nemáme si co stěžovat? To je alibismus v té nejvyšší možné míře. Když mi někdo nabídne, že mi bude ZADARMO hlídat byt zatímco jsem pryč a pak ho podpálí, tak se nemůže divit, že mu za to vynadám.
vsichni, co prisli o data diky tomu, ze je maji na free hostingu bez zalohy, dostali presne to, o co si koledovali.
Berte to jako poucnou lekci.
Tak jsem to konecne cely precet, zacal jsem neco pred ctvrtou hodinou a je skoro sest. Nic dulezityho to neni a stravil jsem nad tim dve hodiny. Myslite, ze kdyby mel Mira cist a odpovidat na vsechny debilni (a mozna i ty nedebilni) dotazy, ze byste byli stastnejsi? Myslim, ze je mnohem lepsi, kdyz tuhle dobu venuje snaham zachranit co se da.
Nějak se vám to vymklo z rukou miro!!Mělo t trvat z 23 na čtyryadvacátýho!Jenom mi prosimtě slib ,že si nebudu muset nahrávat svoje data znova!

p.s:promiňte za nadpis ,ale nemohl jsem ho nechat jen tak :-)
Dik za informaci
Teprve dneska jsem se dozvěděl, že mé stránky nefungují...trochu lepší informovanost by neškodila... stejně je mi jasný, že s i z toho asi nic dělat nebudete... ale info o tom kdy by to mohlo zase běžet by asi neškodilo...takže kdy?
Díky za vyčerpávající odpověď !
Admine tak již konečně řekni pravdu. Vrtáš se v tom??? Anebo za prachy z reklamy teď ležíš někde na na pláži na jižní polokouli a necháváš ji tady pár chudáků plácat játra???
Hele , lidi, co ja vim je 27.11.2002 a stale hovno, se vam ty dva dny nejak prodlouzili.JInak , jsem již také vlastníkem domény u spolehlivějšího serveru nez je wz.Tak papa,bylo tu hezky. :d