<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

Hele udělal jsem na iglu.cz takovej seznam nechci to nikomu vnucovat: http://iglu.cz/plsek/lojza/ Děkuji
za co muzou stat veci co jsou zadarmo? jestli chcete fajn hosting za slusny ceny zkuste info@anonymizer.cz neni to nijak provareny a mate osobni servis a to je to hlavni ne?
Kůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůrváááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už ať to funguje! Čekám tu už vod soboty asi jako každej jinej!!!!!!!!
Už jsem si zažal pomalu zvykat, že se mi po otevření stránky zobrazí to trapné ,,omlouváme se" , ale teďka se mě tu ukazuje nenalezený index.htm?! To jsem to jako stratil????

P.S. je to stánka pro učitele, a jestli je to v zadnici, tak potěš pánbůh...
P.P.S. Míro, seš fakt hustej chlap, umíš, tak se snaž...
P.P.P.S. potřebuju to do středy, PROSÍM!!!
Mě to normálně jede.Jen doména wz nějak zlobí
No já jsem to tam i přes to omezení (2 MB) dostal jen tak tak kdyby to bylo o 28 kb větší tak jsem v .....
No, Jendo, zajímavý čtení, ale od čeho máme pro servery žurnálovací filesystémy, he??? Už se mi taky během těch pár let, co se starám o webhostingový servery taky staly podobný věci, ale takhle dlouhej výpadek se mi naštěstí ještě nepovedl...
Ser na to, sme vsichnui v prdeli!!
To Glux: Jo, to máš pravdu, ale víš jak to někdy chodí... Jenom, co mne zde zaráží, co lidí nezálohovalo a teď nadává, navíc, co je ještě větší průser, kolik firem má svoje weby, dokonce takový, přes který obchodují a připravují kontrakty, na freewebu? Picnu se z toho. Banánová republika.
Nechcem teraz picovat adminovi, urcite ho to serie rovnako ako nas (uzivatelov) ale mohol by aspon oznamit, kedy to bude, resp. ci to vobec bude... Ja osobne by som uvital nejake info, namiesto "Omlouvame se..." nieco v zmysle "od stvrtka to pobezi" alebo "do piatku to asi nestihnem..." Nerad by som prisiel o svoje data... :-(((
Když to tady tak čtu tak jsou mezi námi pěkní blázni co si sajty nezálohujou a to je fakt vodvaha.

taky mně se*e že mi nejde sajt, statistika je už taky už pěkně po*raná a to ještě nemluvím o těch mích na*raných návštěvnících co se mi na stránky nedostali, zrovna když jsem oznámil aktualizaci webu (kterou se mimochodem snažím udělat už od soboty)

No doufám že to nebudu muset dělat ve špičce protože tahat 37MB po modemu je i tak dost náročný na prachy!
no tak se nám ta plánovaná výluka protáhla... PRO PŘÍŠTĚ: radši na nic nešahejte - třeba to nezkurvíte
Nechapu lidi, ktery nadavaj adminovi, nechapu lidi, ktery buzerujou ty bez zalohy. ja zalohu mam jenom napul, takze jenom skripty a utrzky obsahu. z toho se da udelat tak akorat novej web. Bez obsahu.
A hlavne me vytocilo, ze si nekdo delal prdel s FORMAT C:. Teda aspon doufam ze je to jenom vtip, protoze, kdyby nebyl, nevim, co bych delal.
Nevim proc funguje jenom 2 mb, asi kvuli tomu, aby bylo kam nahrat zbytek. Přeju adminovi hodně stesti, a at to nemaze. Ja sem totiz linej jako prase a dial up pripojeni je bida.
Jinak videl sem tu nekde odkaz na
www.archive.org
mozna tam neco z vasich stranek je, ja to stesti nemel
Hehe cist to po vas je docela sranda ... koukam dost zavislaci ;] ... dam vam jednu radu, priplatte si za vlastni domenu a za vlastni hosting a mete vsechno v pohode, jeste si nezapomnete zalohovat data ... ;]]]
myslis, ze na to mam? /je mi 14 a kapesny sotva staci/
....
hmm nic uz mi chodej maily samych kecu to se neda vydrzet asi zridim jinej ucet *9*
Ses asi debil format c: by zpusobil mozna vypadek lokalniho disku
-----------------------------------------------------------------------------------

Original message:
Autor: Administrator tohohle webu (---.dialup.iol.cz)
Datum: 26. 11. 2002 19:30

Omlouvame se vsem majitelum dat, ze sme vam Vase data nenavratne znicili.

Mira uz to sralo a tak napsal FORMAT C:

Äle nevadi, stujte na nasi strane....

Dekujeme za pochopeni
Já nevím jak vám,
ale mě stránky už jedou (určitě od 26/11 - 22.45 seč) ? Pravda musel jsem je tam nahrát znova (ať žijí zálohy), ale MySql databáze přežila v pohodě (z čeho jsem měl největší strach) takže ... DĚKUJI :-) a ... jdu updatovat :-)
Tak tu nepište bláboly a udělejte taky něco sami!
Je mi jedno za jak dlouho to nadlábnete, hlavně ať jsou ty pagez celý, jináč mě raní mrtvice, páč cdo se zálohou nějak nemůžu dohledat.... :o(
ADMINe drž se a naše weby taky!!
Jako generální ředilel freehostingu služby webzdarma.cz vám uživatelům oznamuji konečné ukončení této poskytované služby.

Veškerá data uložená na disku hlavního serveru, tudíž i data všech uživatelu jsou bohužel opravdu nenávratně zničena. Závadu nezpůsobila žádná softwarová chyba, jak jmse si mysleli, ale vada na hlavě disku serveru, čímž došlo k fyzickému poškození celého disku. I se všemi daty.

Jak je uvedeno ve smluvních podmínkách, odstavec VI. Nikdo nemá nárok na soudní vymáhání ztracených dat z důsledku zničení disku(např. přírodní katastrofou). A my máme důvod obávat se, že tato závada vznikla při povodních.

Prosím jěšte jednou se omlouváme.

Děkuji za pochopení
to admin: napis pls prblizny datum spusteni.....
Vážený admine,
když říkáte, že už se na diskusi nebudete dívat, je to docela hloupé, protože tím nám dáváte najevo, že o nás uživatele nemáte zájem. Já nevím, co jste zač, ale jistě, když děláte kontrolu diskového prostoru u serveru, měl byste to umět a tedy i odhadnout při daném počtu uživatelé, jak dlouho tato kontrola potrvá. Vždy je vhodné si přidat k výsledku 10%, jako rezervu na nepředvídané situace. Aby pak ostatní nemohli operovat tím, jako já, že když řeknete "v ranních hodinách" a ono to ještě teď není. Už nevím, co si mám myslet. Jiná uživatelka mi tvrdila, že se dá nahrát alespoň soubor do max. 2 MB, ale to teda nevím jak, když po přihlašovací stránce se mi neobjeví, co se očekává. Takže nahrát nelze nic. No držím palce ať už to máte a zkuste příště dát vědět o takovýchto úpravách předem, ať si každej může stáhnout, co potřebuje.
tak uz fakt nevim co budu delat. dva roky prace v riti
tak sjem se lidi uz nepobavil dlouho .. tohle je fakt coool forum :o) me je vase situace uplne volna ja mam svuj web jistej na nasem soukromem servriku ale vy jste me totalne pobavili .. mno jediny co vam muzu na to rict .. zaplatte si domenu a hosting .. :)))))))))))))))))))