Zajímalo by mne zda si mohu adminům říci jestli mi mohou smazat web(www.profi-gaming.aktualne.cz).Jelikož odjíždím do zahraničí na stálo, nebudu moci si aktualizovat stránky a navíc moje stránky nejsou plně funkční.......DÍKY
Já myslím že by byli ještě rádi, že se jim uvolní místo na discích, ale nevím.
LOL: POMOC TE MI :-)))
>jelikož odjíždím do zahraničí na stálo, nebudu moci si aktualizovat stránky...
:-)))
to je jak kdyby jsi letel na jinou planetu? :-)
vsechno vymaz a prostor se behem mesice zrusi automaticky (nezobrazi se reklama = nebude pristup = delete account)
m.s.
Proč nemůžeš ze zahraničí aktualizovat?
2 andrew: třeba tam nebude mít přístup k patřičně vybavenému PC, ne? tohle je docela blbá otázka ... ;-)
no jasne, zvlast jestli jede do JAR :-)
take jsem si vubec neuvedomil, ze existuji mista bez compu a bez site :-)))
m.s.
To zrovna nemyslím s tím JAR,místa bez compa.........ale prostě nebudu mít čas!Podle mě bude admin.
jasne, rozumim ti...
jen dzoukuju :-)))
m.s.
4 reaver.man: Kdyby to bylo vážný tak se připojím i z pouště :-) Já myslel, jestli není třeba problém někde jinde, jako třeba kdyby Petr špatně pochopil adminova dřívější slova o blokaci přístupu ze zahraničí. Nepředpokládal jsem, že jede do džugle.
Btw: V JAR by zas takovej problém mít nemusel - už jsem od tam měl na svý stránky taky přístup (teda nechápu, jak na ně došli) :-)
Zdravíčko.
Dopředu se omlouvám, že neodpovídám na "pomoc te mi" ALE:
úplně nechtěně jsem zavítal na tuto stránku a myslím si, že je tady dost humoru. Jen tak dál.