Astronom, to si zvykneš....
DeedX: kratší to je časově, ale i tak se dá prima užít, pokud tam není, jak Nípal píše, šutr=držkopád.... třeba taková cesta z Pradědu na Hvězdu, to je zážitek. Neznám nikoho, kdo by tam nepoužil brzdy. :-D
MzM: Tam to neznám (teda neznám to nikde, maximálně semtam pěšky), ale co jsem byl na třídním výletě pondělek a úterek před vysvědčením, tak to byl zážitek - Bezručovo údolí (Chomutov) jsem nahoru vyšlapávat nemusel, z pohodičky jsem se ještě s pár lidma vyvezl na "Šebík". Pak jsme jeli do Načetína nažrat se, přičemž při cestě mi z toho vyšlapávání dvakrát upadla pravá šlapka. A pak to přišlo. Viděls někdy OPRAVDU kamenitou cestu? Jak byly záplavy v 2002, tak hraniční potok (nevím, jak se jmenuje) vymlel cestu tak, že jsem asi šest kilometrů kola v podstatě vedli. Potom následoval úsek Gabrielina Huť -> Thunská silnice, což byl asi 7km táhlý dokopec bez jediného kolísání. Po vyjetí "nahoru", kdy už mě učitelky přesvědčovaly, že už to bude z kopce, následovalo podobných ještě asi 5 km. Lhářky. Když jsme večer dorazili na chatu třídní učitelky, tak jsem se dozvěděl, že zpátky se pojede jinou trasou (přes "Bezručák", ale z kopce). Ano, skutečně se z kopce jelo, ale nejdřív se musel nějaký takový kopec vyšlapat. V poledne jsem se doplazil domů, promluvil se náhodným kolemjdoucím sousedem-tělocvikářem a z posledních sil se doplazil do postele, kde jsem prospal odpoledne. Ano, nejsem zdatný, ale nebyl jsem na tom nejhůř (odpoledne prospali asi všichni členové výpravy, jak jsem namátkovým výslechem zjistil). Nejspíš šlo o zážitek. A když to bylo v tom Bezručáku z kopce, tak v první půlce asi vůbec neznali asfalt, či vůbec pojem "bezpečná cesta".
DreedX: Já to nesmím nahlas říct, ale o to tu jde.
Ja psal proc se s tim Daredebilem a s tim mimozemstanem porad sejrite mno a chvili jsem tu nebyl a ted tohle. Daredebil uz je u me blokovan asi 1/4 roku, ponevadz tam ukazoval sve velke IQ. Takze kdyztak si do souboru .htaccess dejte vsici pro jistotu "deny from gwa5-1.mcrn.sk"
S mimozemstanem jsem zas takove problemy nemel, ale asi to bude taky pekny primitiv, nebo se pletu?
BTW moudrejsi ustoupi, tak se za zadnou cenu nesnizujte k tomu se s nimi hadat. Peace
Nipal, klobouk dolů, apoň máš co vykládat vnoučatům... :-D
Asi by sis rozuměl s mou drahou polovičkou. Ta taky nenávidí kopce. A když jsme jeli z Bruntálu do Rýmařova a já jsem pořád tvrdil, že tenhle kopec je už poslední, tak mě pak neměla moc ráda. Ale přežila to a teď se jí některé kopce zdají jako rovinka a ptá se jestli na tom kopci nedělali nějaké terénní úpravy, že se šlape nějak líp.. :-D
Tady v Brně jsou taky prima kopečky, sice ne tak dlouhé, ale jsou zase prima příkré. Jezdím na takovém rozhrkaném kole (když mi mé krásné ukradli), tak si silové prvky taky užívám...
Já se s nikým hádat nechcu.... ...ale s tím mimozemšťanem si to posral!
MzM: Nemám zatím ani tak co vykládat, jako spíše komu. Samozřejmě, v úterek se mi šlapalo lépe, asi jsem si na ty kopce taky zvykl. Ale nefoukal v horách takový drsný protivítr, jako při cestě domů kolem Podkrušnohorského lesoparku, což mě dorazilo.
Jo mimochodem, dozvím se už konečně pointu té hádky, co tady tak tiše šumí?
mimozemstan: proc posral? svata pravda 8-)
VydRa: Ty mluv sama za sebe ty fredko..
VydRa je FreDka!Hahahahahahaha!
Btw, co počítáš? Čaj? Ten není PO páté, ale O páté ;)
pocitam me svijeni se na zidli diky martanovi. Bohuzel jsem uz uthnul operatko :-/ tak snad nebude pokracovat, nebo nebudu mit za chvili na cem sedet..
dobrej vtipalek to ufo co :D?
FreDka:Astronom a ufo je něco jinýho... kdybys byla chytřejší, tak to víš... ostatně, já ani nepředpokládal že mezi tím najdeš rozdíl... jako u fredky a vydry do jako tvůj web a můj web.... ale to máš jedno... s primitivama se nebavim... protože ani není o čem, když se neuměj ani napapat...
rad si povidam s 11 letyma haranatama hehe co mi nadavaj do primitivu :D
"Astronom a ufo je něco jinýho"
"jako u fredky a vydry do jako tvůj web a můj web"
"protože ani není o čem, když se neuměj ani napapat"
loooool
Je dobrý, že to o sobě přiznáš....
martane, ty snad ani nejsi primitiv, ale ty si uplny debil ;-)
heheheh ufo, ty si tupej takhle od narozeni, nebo to jednou prerostes:))?
tohle je specifický druh demence. nevyléčitelná a nebezpečná nemoc... lituju ufika...
lol, nejlepší vlákno co sem tu zatim čet :))
MzM: na kole objíždim CR po hranicich, takze si tech kopecku docela uiziju... :)
Astronome... tvoje stránky mi připomínají moje první stránky na www.afin.wz.cz a dovolil bych si tvrdit, že jsou lepší než ty tvoje...
Ijáček:
1) ty moje stránky jsou taky první
2) kdybych je měl porovnat, tak je máme tak na stejno a já si tam u těch odkazů aspoň všim, že když nemáš písmo který je jako odkaz nabarvený, tak se ti zobrazuje v modrým, ale jakmile na to klikneš, tak je to fialový... toho sem se vyvaroval a dal jsem před to fonty....
3)Vývoj mé druhé - lepší verze stránek už se chýlí ke konci...
Hele, ono to možná je účel, aby se ty odkazy přebarvovaly, nemyslíš?
Každopádně bych v živitě nepoužil element font, to už radši i ty rámy, než tohle.......
Nemyslím, že je to výhoda, ale jak myslíš...