Dost hádek..už stačilo

mír?
Kurňa děcka jak mají prázdniny, tak neví co by roupama dělaly....
Pointa?

MzM: To je fakt. Já teďka přes den nemůžu normálně používat internet, protože nás má pár bytů v paneláku téhož providera a nějaký nezodpovědný hovado (přijdu na to, který, je to jen otázka času) stahuje jak o život. To pak závidím i těm, co mají aspoň 56k modem :| Ale co, i hovado je k užitku - trochu si léčím tu svoji kompošovou závislost, i když moc to nezabírá, protože když nejde net, spadávám k singleplayerovým hrám.
nemír
tohle jsem ja :

http://gtasa-forum.wz.cz/ja.jpg

kdoze to chcel bitku ?,
dobrá,když nechchete mír....gtasa-forum.wz.cz/LOGO_HYDRAASKAFF.bmp
vy to rusite pravidla a kdyz vam neda admin ban tak pro i ne mne

dle mne je to admin velky hlupak prootze takovym buzerantum jako ste vy bych dal ban uz davno

gtasa-forum.wz.cz/LOGO_HYDRAASKAFF.bmp
koukej, hlupáku, vypadá to že ti někdo smazal web ;)
ty si asi dost neinteligentní tvor, protože sis timhle výrazem "admin velky hlupak" otočil svoje zbraně na sebe :) možná že ti do tvýho malýho mozečku dojde, co se stalo. s přestaňte s tim malym trapákem spamovat moje stránky. vlastně můžeš, ty máš pevnou IP :)
Ježišmarjááá!Nehádejte se furt a nechte hobejt!
Co tak, dát si mír!
2daredevil:cesta k tomu obrazku je asi spatna..me se ten obrazek teda nezobrazuje..nic proti!
astronom: já s váma nemám žádnou válku tak nevim co mi furt cpeš nějakej mír... seš jak malej. jdi si hrát na vojáčky.
2skaff: :<)
technická poznámka.... daredebile, že neuhodneš, proč nazačátku můžeš vybrat Mimo téma, HTML, PHP, Podpora... myslíš, že tohle patří do HTML?
A pointa stále úspěšně uniká…
Huh, daredevil, je 404! bacha na to, 404 je celkem nepříjemná záležitost. Ale znám obranu,
.htaccess
ErrorDocument 404 moje.html

Fakt nemají co dělat.
Nípal, s tou závislostí, vyjeď někam na kole...
Když jsem doma (nemám net) tak 56k modemářům taky závidím, když musím tak jedu přes GPRS (tam je to tuším max. 20k)
MzM: Na to, že v normálním stavu svištím podstatně rychleji (256k, mnohdy i víc)… ad kolo – žiju v podstatě v horách, pokud si budu chtít někam na kole vyjet, pojedu většinou do kopečka a moje fyzička na to není stavěná :|
VY K* CO SI MYSLITE ZE MI ADMIN ZMAZAL WEB ZAMAZA LSOM SI HO SAM LEBO TU NA WZ JE TO NAJHORSIE MIESTO KDE SI TO MOZEM DAT.
ADMIN!§ZMAZ MI WEB LEBO SOM URAZIL SKAFF-ANDRU A HYDRU VYDRU PROSIIIIM HEH
Nípal, jsem z Bruntálu, to jsou Jeseníky. Takže kopečky, to je to co miluju. Časem si zvykneš a příjdeš na to, že když se vyškrábeš dokopečka (libovolným způsobem), tak přijde odměna v podobě sešupu! :-D

Teď to se mnou není taky nic moc, šlohli mi kolo, tak musím chodit pěšky. :-(
Často ale sešupové cesty = kamení, kamení = držkopády. Kloudnou cestu aby člověk pohledal (-:
daredebil: ach tak... lol, to ti uvěří leda tak tvoje maminka ;)
JAK SE VYMLOUVA :D:D:D DAREDEBIL HEHEEHEHHEHEHEEHEHEEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHHEHE TAK TEPRV TED MAM LEGRACI :D
Opravdu dobře se bavím, díky. Několik puberťáků se tu dětinsky hádá a do toho jakoby nic vedou svůj soukromý rozhovor Nípal s MzM, krása. :)

btw - Nípale, vidím to spíš tak, že se ti prostě nechce, mám pravdu? ;)
btw #2 - MzM, já třeba beru kopečky jako výzvu (už jenom proto, že sešup je nepoměrně kratší)
nenadávejte do debiluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!