Mijulu editory- oni to udělaj za mě

Tak tady pište jak je Word, Frontpage, WYSIWYG, Topstyle, Word, Frontpage, , PSPad skvělej...
hej mohol bi is povedat ako si urobil stranku na webzdarma? prosim!
zaujimavy webik, taka poznamka ze naco davas do kazdej stranky CSS? Ved to daj do jedneho suboru a ten vzdy len otvor.
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="dizajn.css">
Nejspíš v tom zapisovacím okénku přímo v administraci WZ, aby stránka nebyla pošpiněna nečistým dotekem HTML editoru :-)

Marty >> Ne, vážně, zajímalo by mě, v čem to píšeš...
Pisu to v notepadu.
Tlačítka a grafiku mam z Xara webstile.
Nejdůležitější je, že to píšeš v notepadu. Výsledný kód je totiž tisíckrát lepší než kód třeba z fronpage.

<!-- end right column text here -->
<p> </p>
<p> </p></td>

<center><u><font face="Verdana" size="4" color="black">Luxusní OZ-ty od LEXANI racing</font></u></center><br><br>
No já ani jeden nepoužívám a stránky jsem uďelal v poznámkovím bloku.
vlknaros: vazne? A co je potom Notepad? :)
notepad je anglicky a poznámkový blok je česky, jiný rozdíl v tom nevidím, nebo snad nějaký je?
Ne není. :)
S flejmy se tu roztrhl pytel koukám...

Nemáte pocit, že je nejdůležitější výsledek?

Stejně jako v notepadu lze napsat <b><font size="3">text</font></b> a já nevím co ještě, tak stejně lze bez spuštění čehokoli jiného než FrontPage zplodit korektní a validní kód (teda aspoň předpokládám, že to jde). Záleží hlavně na tom, jak tomu kdo rozumí...
No, já dělám stránky výhradně v PowerPointu.
To já myslím, že nejlepší je MS Publisher, nedám na něj dopustit.
Thalia, jo? Kde se to dá ukrást? Jak je to velké?
MS Publisher je dokonaly nastupce FP. dela to prenadhernj kod:)
MzM: neřeknu, to víš, ještě abys měl tak krásný kódy jako já :-)
Si to najdu v našem msselectu.... Abyste věděli...
!NEJLEPŠÍ JE MACROMEDIA DREAWEAVER!
Tak to zas pozor, dle toho, co jsem za svůj život viděl a pochopil, tak nejlepší je Ferda (mravenec)!
Sou to vase nazory a ja vam je neberu. Nejlepsi je papir a tuzka pri nejaky nudny hodine ve skole ;)
jakub & vlknaros: asi ste nepochopili : vlknaros povedal, ze nepouziva ziaden editor ale notepad, tak som sa ho spytal co je notepad ked nie editor ...

no, neviem ako vy ale ja pouzivam word, tlacitka mam v malovani a videa robim v Windows Movie Maker :)
2lacop: pokud děláš stránky ve wordu, tak na kvalitu wordu jsou fakt dost kvalitní