Nesnášim editory- editujte přirozeně..

Á, tak to můžeš editovat přirozeně! ;-)
Jehličkou na disk? A to se vám zdá přirozené? Přirozené by to bylo přímo řečí: "vyrob mi nějakou fakt hezkou stránku" a je to. Žádné "editory", pěkně přirozeně...
Jo, prirozene, kdo dela grafiku ve PhotoShopu je lama, protoze geek dela grafiku taky v notepadu :))
Pane Marty, nechci Vás nijak urážet, ale Váš web neni nijak geniální po stránce kódu ani designu, takže si tady laskavě nevyskakujte !
Když sem se podíval na Váš "WEB" tak sem se párkrát docela zasmál ...

1) CSS v HTML ? To nelze dát do externího souboru ?
2) <bgsound src="motor.MP"> Co dodat ? Zvuk na pozadí a ještě s good
příponou ? :D LOOOL

3) Jezdí sem a tam podivný gifek "Vít" ...
4) Ten kod je fakt zajímavý ..
Skoro jak ze zmíněného Dreamweaweru bez úpravy .. Nebo že by
FrontPage ? Nedokážu odhadnout .. Ale k vzhledem velkých písmen u tagů
si myslím, že to je Dreamweawer.
5) Validátor na W3.org hlásí skoro 100 chyb .. No prosím ..

Pozn.: Díval jsem se na to v Mozille ..
A jestli chceš hodnotit můj web, tak se ani nesnaž...
Je to jeden z mých prvních se kterým se nikde nechlubim ;-)
4)
<p> </p>
Tohle dělá jedině FrontPage ( možná, že i nějakej
Takže Made in FrontPage
:D:D:D:D
Ehm, já jsem s ním sice taky začínal, ale nezakládám tady téma "že nenávidim WYSIWYDG".
To chci k tomu jen dodat.
Už sem k tomu nakecal dost..
Jdu o téma dál :-)
K tomu harddisku ... nejdriv si ho musis vyrobit..:)
Samozřejmě. Sériově vyráběné harddisky jsou pro lamy. Lidé se smyslem pro poctivé řemeslo jej vyrobí z přírodních zdrojů podle Příručky mladých svišťů (tm)
kucí a kyž si děláte ty HDDčka, co třeba kabely? (nejlíp 80 žilový?) a Procesory? RAMky? Grafiky? Atd? Já jdu škrábat, pájet a řezat tvary karet:-)
Ty si taky vyrob :),..prace hrou ;)
Tak jak se tady dívám nasral sem tady kde koho.
Radši si pudu pěkně vyškrábat svuj hard...
Na něj ještě doškrábu adresy všech těch týpků co mi tady napsali svoje názory a nálady...
Kouknu se na ně a potom nad nima budu přemýšlet.
Kdybych po nich chtěl vysvětlit co to tam maj ve zdrojáči za hrůzy asi nevim jak by to dopadlo...
zkus si u mě najít hrůzu a dostaneš takovej BEFH, že se z toho nevzapamuješ

BEFH = back end for hand = proplesk
Jo a nejdřív se podívej do svýho ty xaramenu.js... to snad svědčí za vše, ne?
asi ten BEFH dostaneš... a brzo...

Jo a na konci příspěvku předtim měl bejt smějící se smajlík
Bajda
Já bych si radši hrabal na svym a radil bych ti, abys na svejch stránkách udělal něco jinýho než index...
dovolím si odpovědět za Bajdu: (asi mě něco řekne, ale ať:-D)

Psal, že to byl jeden z jeho PRVNÍCH webů. Používal rámy (mmchdm myslim že je používá doteď:-D).

Laskavě si pane Marty hledte svýho, oki? A samozřejmě se hrab i ve svym...
Ok pane.
Ja se jenom směju jak se tady do mě každej pouští kvůli takový kravině.
Ja si myslim, ze je to opravdu osobni zalezitost kazdeho z nas. Webova stranka je jakesi umelecke dilo (pokud beru umelecke dilo jako vytvor vlastniho intelektu, abych neurazel "opravdova" umelecka dila) a s tim souvisi i vztahy, ktere k tomu dilu chovame. Tak jak to tady uz nekdo uvedl, drtivou vetsinu lidi zajima akorat vysledny vzhled a mnohdy dokonce ani to ne. Pokud mi zalezi na detailech a staram se o to, aby byl kod temer stejne dokonaly (vcetne mezer) jako vystup, tak je to moje vec, stejne jako to, jakou technikou maluji. Vetsina lidi se pak na obrazek podiva a rekne jen, jestli se ji libi nebo ne. Detaily, na kterch si autor tolik zaklada, oceni jen hrstka lidi, kteri se malovanim zabyva. S tim, ale autor musi pocitat. Pokud mi zalezi na detailech, jak uz jsem psal vyse, pak je to kvuli memu osobnimu vztahu k one strance a vim, ze to moc lidi neoceni (natoz pak napriklad PHP kod, to je kapitola sama o sobe). Delam to proto, ze vysledek je pro me umelecke dilo a jako takovy ho chapu jako urcity dusevni produkt, na kterem pracuji s laskou. A proto jsem spokojeny az kdyz dodelam veci, kterych si treba nikdo nikdy nevsimne. A o tom to je.

Pokud si nekdo dela stranky treba ve WYSIWYG editoru, pak je to ciste jeho vec, pokud mu to staci. A pokud existuji spokojeni uzivatele, pak je to jeste lepsi. Jde o to, komu na cem zalezi. Autor takove stranky, ale musi pocitat s tim, ze kdyz pak vstoupi do komunity, mohu-li si to dovolit rict, "zasvecenych" tak se na 100% najdou lide, ktere nebude zajimat vzhled, ale "technika kresleni" a kdyz pak zacne vest velke reci, tak proti sobe urcite popudi detailisty, kteri se ihned zameri na veci, ktere jsou pro ne dulezite.

Ti pro ktere ma jejich stranka/y velkou dusevni hodnotu pak nikdy uz z principu neodpusti, kdyz je stranka napsana ve Wordu a je to logicke. Jsou ale lide, kteri maji proste jine zajmy a stranku chapou jako jiny druh produktu. Tak je nechme zit :o)

Ukoncil bych to tim, ze jeden z podstatnych rozdilu mezi WYSIWYG a "TYPE" editory je ten, ze s WYSIWYG editory nejde delat tolik veci, jako s "TYPE". Hlavni otazka ale je, jestli nam to za to stoji. Nikdy cloveka nepremluvite, ze vas zpusob je lepsi, pokud pro nej ty rozdily nebudou mit zadny vyznam. A to je myslim to hlavni i pro zakazniky nebo ctenare. Pokud neznaji lepsi moznost, tak jim je jedno, jaky je zdrojovy kod. Situace se zmeni az s tim, kdyz zjisti, ze by se stranka mohla nacitat rychleji nebo ze by s ni nekdo nemusel mit problemy. A zbytek je uz zase to, co tam autor vlozi pro svoji porebu.

Takze nekritizovat, ale presvedcovat, proc to ma vyznam. A pak uz zalezi jenom na tom, co autor ke svemu dilu citi, jaky je ucel toho, co tvori.
Kdo víno má a nepije,
kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá,
kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl,
to není člověk,
to je vůl..
J.W

tak se vykašlete na komp, vytáhněte žaluzie a běžte někam ven za tim co vas baví a na to co sem tady s vama napsal zapomeňte. OK?
Marty:
A nebo taky: K nicemu je prace, kterou delame bez cile ;o)
Marty: Jeste k tvemu prvnimu prispevku. HTML je mozna jednoduche, to ano, ale naucit se ho pouzivat tak, jak by se melo asi zas tak jednoduche neni, protoze pak nechapu, proc jsou nektere stranky napsane tak, ze se divim, ze je precte validator. Nebo je tu jeste moznost, ze to opravdu jednoduche je, ale pro ty, co si mysli, ze to jednoduche neni. ;o) Ale na druhou stranu clovek dneska podcenuje kdeco, takze se zas az tak nedivim :o)
to Columbo : Ehm, víš dobře, že rámy už delší dobu (3 týdny) nepoužívám, takže dostaneš BEFH až tě najdu na cékvéčku :-P

to Marty : Neni tam jen index a jak řikám, na webzdarma nic lepšího nemám, používám ic.cz ...
Všichni nás serete, že to tak umíte!
Eagleeye:wow, takže moje sobotní vylepšování kuchyně a nedělní dlouhý spánek s dlouhým výletem někde v lese (opékání špekáčku included), bylo ideálním webdesignérským počinem? Jo, je to i můj názor. :-D

Marty: ^^^ přirozeně jsem si užil, navíc nedělní ráno je censored (nevím jestli tu nejsou mladiství). A s těma WYSIWYG si to tak neber. Zase je to děsně rychle napsané...

zfcdebakl: neboj neumíme...
Co myslis tema mladistvejma? ;), urcite to muzes sdelit i jim :)
Já dělám všechno v poznámkovím bloku,nic jinýho na to nemám a jestli se to dá ďelat jednodušeji je mi fuk.