Webzdarma Pomalu Umira!!!

>>ano, nikdo z nas nema neomezeny ucet ve svycarske bance
no vidite, ja jo;-)).
ja k to mu reknu jen jedine Webzdarma je super :) sem tam vypadne ale jinak fajn co víc si prat zadarmo ? Snad jen pokud je zde nejakej sponzor nemam ucet ve svicarsky bance a nejsem naracnej :) mnejte se Ijacek ....
Jo a nesouhlasim s titulkem protoze je to pravje naopak web zdarma teprve cekaji lepsi casi vjerte mi :) cus..
Myslim, ze mnozstvi uzivatelu muze mit souvislost s nedavnym ukoncenim free webhostingu na www.hyperlink.cz, ktery presel na placeny provoz, cimz se rapidne zredukovala jeho uzivatelska zakladna a ti zrejme hledali nahradu.

Jinak hyperlink byl casto dost problemovej ale zkousaval jsem to prave proto, ze byl zdarma (leckdy jsem tam nebyl schopen uploadovat nekolik dni az tydnu a bez poradneho vysvetleni ze strany provozovatelu) a castecne i proto, ze prohlasovali, ze jsou stranky zdarma naporad, ovsem po dukladnem otestovani vsech funkci webu mnoha uzivateli se bohuzel rozhodli pro placeny pristup, cimz nejen mne dost nastvali...

Takze si myslim, ze webzdarma je na tom mnohem lepe jak z hlediska informovanosti, tak i snahy o zachovani stranek a vsech funkci. Je videt, ze se tuto situaci opravdu pokousi vyresit.

Drzim jim i vam palce!
Ja take doufam, ze neumira, nabizi opravdu to nejlepsi zadarmo, co je siroko daleko. Lide by se tak nerozcilovali, kdyby meli lepsi alternativu.
Kdyby jenom hyperlink/x
Na jare skoncily oceany.
Koncem rijna krachnul nixnet, prevzal to pes, ale zastavil veskere nove registrace a jejich obnoveni porad oddaluje.

Jo, jinak WZ neni nejhorsi, ale nejak se s nima nemuzu dohodnout na reklame :-((

kdyz ji nechci na titulni strane, tak se mi strka do vsech souboru a to i do includovanych, takze mi to pak hodi na stranku treba 3 reklamy a hlavne mi to zmrsi sirky sloupcu...

Jo, a mrsi to i zdrojaky - vklada prazdne radky
2 Sikky: reklama se vklada i do inkludovanych souboru ponevadz se blbe poznava, ze jsou inkludovane :o) nastesti je na to jednoduche reseni - nech si reklamu vlozit do predem urceneho souboru a ten pak inkluduj.