Nechápu, proč se lidi při hrubkách i/y vymlouvají na to, že to píšou v rychlosti. Nedokážu si představit jak rychle bych musel psát, abych se spletl a místo Y napsal I. Mezera budiž, čárka budiž, velké/malé písmeno budiž, ale y/i?
MzM: budeš se divit, ale jde to :) Já s tím na papíře nemívám problém, ale vzhledem k tomu, že na PC píšu 4 prstama, klávesnici nemám zažitou, takže koukám na ní, potom na monitor, zas na klávesnici - tím pádem vlastně to slovo jakoby míň cejtim, když ho píšu - neberu ho jako celek, ale jako: kurva-kde-je-zas-to-L!?, chápeš? Pak si to po sobě většinou ani nepřečtu a pak se divim, co jsem to tam nasekala... :)
Díky za rady. Doufám, že se mi to podaří podle nich spravit.
Dívala jsem se ale na jakpsatweb a pozadí buňky se může zadávat v background, tak nevím, proč to validatot nebere.
CSS zatím neumím celé. V CSS umím jenom písmo a pozadí stránky. Źe bych to celé přepsala do CSS zatím neuvažuji. Zkoušela jsem to a bylo to úplně rozházené.
Coruscant je dělaný na rozlišení 1024x768, tak tam ty scrollbary být musí, když to někdo prohlíží v 800x600. Hlavně, že je to čitelné a nic se tam nedeformuje. Nebo to jde upravit pro obě rozlišení?
S Věrka Designen momentálně nebudu dělat nic. Až budu mít čas, tak zkusím udělat úplně jiný design. Ale bude to trvat asi pěkně dlouho. :-)
FP používám jenom na to, abych hned viděla rozmístění na stránce, pak stejně vyhodím 3/4 kódu.