Jmelí není cizoložník, teda ještě jej zatím nikdo nenačapal ;)
Ijáček: Oni MAJÍ krátké ručičky, ale pokud někam nedosáhnou, použijí dlouhých vousů. Teda pokud nejsou ze sádry - takový trpaslík se těžko pohne.
Výraz off-topic získal díky tomuto threadu zcela novou dimenzi, jsem dojat.
AshleyO, až tě zase napadne nějaká podobně filozofická otázka, neboj se nás zeptat, pomůžeme rádi!
my vždycky...
no a nebo když nemaj ani vousy, tak si stoupnou na vyšší kapotu..
Trpaslíci bez vousů? Vždyť trpaslíci ani nevědí, co je žiletka! Lžeš jako když tiskneš a uvádíš čtenáře v omyl. Každý trpaslík (i trpaslice) má vousy. Důkazem budiž i to, že jsem trpaslíka bez vousů jaktěživ neviděl — natož živého.
Nípal > Trpaslíci nemaj vousy! ... pač jim vždycky schořej od zapálenýho cigára, pak zase vyroustou, pak zase schořej... a vyrostou, a schořej, aby zase mohli vyrůst... jako to je v těch pralesech...
meca: Viděls trpaslíka bez vousů? Nerad bych se vás dotkl, pánové, ale netahá mě tu někdo podezřele a příliš okatě za nos? Bezvousí trpaslíci zkrátka neexistují! Nenajdete je v žádné encyklopedii, ba ani v googlu! Jen to zkuste — trpaslík bezvousý (minipersonus bezvoussonus neanderthalensis) — http://www.google.com/search?hl=cs&c2coff=1&q=%22trpasl%C3%ADk+bezvous%C3%BD%22&btnG=Hledat&lr=lang_cs — 0 výsledků.
To je sic pravda, ale koukni na: http://images.google.com/images?q=trpasl%C3%ADk&hl=cs&btnG=Vyhledat+Googlem ... vidiš... hned v prvním řádku je jeden bez voustů.... tudíš lze usoudit, že ostatní opáleně v dohledné době čeká, natožto toho prvního čeká opět dorůstání...
imho nejlepší trpaslík je ten vpravo dole :)
tož neni to pravda. ten trphaslyk je hrozně mladej. nemůže mít fousy.
si představte třeba lauru když se narodí hned s fousama, ty jí přece narostou až někdy kolem šestýho roku :). na to musí bejt trochu čas, všechno nejde najednou.
skaffe, tys Lauru viděl? Vyprávěj mi o ní ;)
eheh to by nešlo... to je moc intimčo :)))) sem to napsat nemůžu a kdybych ti to poslal na ICQ nebo na mail tak servery zrudnou :)
Tak a dospěla jsem k závěru, že tenhle thread už je ale opravdu hodně off-topic, měl by se smazat, a to neprodleně. Děkuji.
heh... jak to tu sleduju, tak mam pocit, že už to tu nikdo moc nemaže, natož pročítá ;) ...
... řikej skaffeee ;)
Laura>>najednou.... viď?
skaff>> budu Tě mučit, dokud to neřekneš:-)
náhodou se trpaslíkům divim, dyť ty vousy se jim musí úplně všude plíct? Třeba když trhaj to jmelí, zapletou si ručičky do vousů a maj po srandě...
už sem nikdo nepíše... to je škoda... dyť jí musíme pomoct! Přeci to nemůžem nechat jen tak, že se tu nevyzná! :)