Krytika!

Tvrdě krytizujte muj webik!
Takový slova ani neznám - krytika a optymalizovány... Jinak menu jen ve flashi není dobrej nápad, co lidi, co nemaj plugin pro flash? Nic si na tvých stránkách neprohlídnou. Navíc to menu je takový "divoký" - moc hejbací. Taky to logo a to co jede pod ním zabírá hodně místa na výšku, asi by to chtělo zmenšit.
Co se týče kódu, tak to by bylo na román. Používáš zastaralý věci jako font, center atd., žádný css. Hm H-Brouczek generátor - to neznám... Jo a chybí metatag pro znakovou sadu.
Náhodou se klikla na videa a v kódu vidím src="file:///C:/WINDOWS/Profiles/luk%E1š/Plocha/Grafika1.bmp". To nebude fungovat...
Jinam jsem se už nedívala.
Docela mě dostalo to " optimalizováno pro 32kb/s.
Jestli myslíš 32 kbajtů/s , tak toho opravdu na webzdarma většinou nedosáhneš ani s Wifi.
A pokud jde o 32 kbit/s, tak teda promiň, ale nevim o nikom, který by měl ještě 28.8 kbitový modem.
No teda, vlastě vim. Má ho sekretářka ve škole, ale ta teda, promiň, na tvoje stránky asi chodit nebude :D
Bajda: piše Kb takže kilobitů KB je kilobbajtů
Naučit se česky. Je to ostuda vlízt na stránku, každýho to praští do očí. Jak již bylo psáno, udělat menu také v HTML a žádná optimalizace! Každýho uživatele štve, pokud má resolution 800×600, že musí rolovat ještě zleva doprava.
Celý dojem stránky je taký, no ... nevyvážený, niečo je príliš veľké, niečo (presne naopak) malé. POPRACOVAŤ, zatiaľ sa mi to proste nepáči.
King26: jediny co mi libi je to ze mas stejny trucky jako ja (phantomy 2:))
Ten pohyb v menu si trochu prehnal. Odporúčam ti prejsť na css. Celá stránka je dosť nevyvážená a príliš veľká. Mal by si zmenšiť nadpis. A flash tam radšej nedávaj, nie na každom počítači je nainštalovaný Flash Player.