S webem jsem začal v 11. Teď mi je 13. Css umím od 12 a php jsem se začal učit před 4 měsíci.
je mi 26 a jsem alkoholik...
kyk: tak to jsme dva... tedy, ne s tim věkem, ale s tím druhym atributem ;-)
skaff: nee ale zato huste derivat z Agave americana
Mne je 1f0e3dad99908345f7439f8ffabdffc4.
ja mam 17 od 14 som robil v FP v septembri r.2004 som zacal s notpadom
a teraz sa pokusam o css a php , ale velmi mi to nejde
a ..... som......alkoholik
Je mi 20 a během roku a půl jsem se dostal od html přes css k php. Teď mě už čeká ta druhá půlka- thc, lsd a nakonec R.I.P. †
je mi 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+0,1+0,2+0,3+0,4
před 2 roky jsem začal html, před měsícem php+mysql, před týdnem css. co se týče html editorů, tak sem je nikdy nepoužil
Non_E: A to jako má bejt všechno, co se chystáš prožít? THC a LSD? A co třeba DMT, DDT, DMA, MDA, DNS, SSS, USD, USA, UFO... URNA...?
Ja budem mat 17 v júny. Som iba začiatočnik... :)
Mě je 14 a v 10 jsem začal s Wordem, potom asi v 12 s FrontPagem, Potom asi ve 13 s textovim editorem (NotePad) a ted delam hlavne JavaScript.
Začal jsem s webem asi v září minulý rok. Mám zatím jen jeden web, ale webdesign mě velice chytnul. Za pár dnů mi bude osmnáct.
Teda to cucim kolik lam tu pouziva NotePad? To je snad to nejhorsi co lze pouzivat :))
hovnivale, jistě ses uklepl a chtěl napsat nejlepsi
Ale o tom už je tu spousta jiných vlákének.
Zdenek: co je na nem nejlepsiho? Nemas tam ani zvyraznovani tagu, ani cislovani radkovani. Lidi nepletete si to nahodou s PSPadem?
Ps: podival jsem se na tve stranky a ani se nedivim ze vypadaji tak, jak vypadaji, kdyz je delas v notepadu :D
Tondys:
>> Ps: podival jsem se na tve stranky a ani se nedivim ze vypadaji tak, jak vypadaji, kdyz je delas v notepadu :D
P.S: Já dělám stránky taky jen a jen v Notepadu.
blahapet: no a to myslis, ze mas lepsi web nez Zdenek?
Ne delam si srandu, tak to smekam. Ovsem proc si tolik pritezovat praci? To se cejtis o to vetsi frajer, nebo proc?
Proč frajer? V Notepadu dělá spousta lidí a zvyk je prostě železná košile. PSPad mi slouží pouze pro konečnou kontrolu HTML kódu a překódování do iso-8859-2.