Zdravím.
Prosím, zhodnoťte mi web www.karma-dance.net
Vím sice, že to stránka na webzdarma, ale to přece nevadí ne?
Mám ještě jednu prosbu.
Scháním do fora nějaké malé obrázky (cca 100 x 100 pixelů) do galerie.
Nevíte nějaký web, který je na to zaměřen?
Moc dík za odpovědi.
no stranka je v pohode(akorat ten obrazek v hlavicce je podle me moc velkej)
Title není ideální (má obsahovat název webu a ne adresu, a ještě proloženou).
Bílé :hovery na bleděmodrém pozadí se špatně čtou.
Iframy jsou zbytečnost.
Obrázky do fóra - nemyslíš avatary? Pokud ano, Googlem jich vyhrabeš přehršel...
Po grafický stránce se mi to líbí, akorát mi ten horní obrázek přijde moc velikej. Mohl by být tak o polovinu nižší (menší).
Občas tam máš podtrhané nadpisy. Podtrhávat by se měly pro přehlednost jen odkazy.
Co je hlavní průser to, že nevidím povinnou reklamu, tak si to dej do kupy, než ti to admini smažou.
Za tu reklamu se omlouvám, nevšiml jsem si že byla na úvodní stránce.
Děkuji, ten obrázek je opravdu velký, s tím musím souhlasit, ale pokud se klikne na odkaz tak se to přesune již dolů a obrázek tam nevadí (jde o první dojem)
To bílé písmo je jen opravdu zřídka a na mém CRT monitoru to lze přečíst v pohodě.
Podtžené "neodkazy", těch tam pár mám, ale jistě jste si všimli, že všechny odkazy, když se k nim příblížíte, změní barvu.
Ale asi to změním, když to říkáte ;)
To aspon něco na moji "obranu" :-)
Řekne ještě někdo něco? ;-)
stranky v poho. jen kdYby to nebyla taka smazacka kapela. udelat stranky neni tezke jen mit ten graficky navrh...jinak nic, co by tu nebylo zmineno. a to logo bych nechal tak velke. nekde musi byt neco odlisneho...
Každý poslouchá jiný druh hudby ;-)
Zembirek : Jinak, pěkný webík máš;-)
Ještě k tomu velkému logu: Když se klikne na odkaz, šoupne se to, to je pravda, ale třeba v 800na600 neni vidět ani jeden odkaz, jen kus nadpisu (ten nejnezajímavější). Ještě o tom podumej.
ok, jdu se na to podívat v 800 x 600.
No, tak jsem se na to podíval v 800 x 600 a bylo to v naprostém pořádku...