Lehké namlsání....:)))

jen to řekni, přimluvím se za tebe u slibových skřítků
No, to sem se opravdu namlsal :) Tenhle web patří do doby tak před 3-5 lety, to byly weby plné gifů, barevných scollbarů a vesměs funkční jen v IE.

Tohle obsahuje jen ukradené pozadí, JS menu stažené z webu, grafika žádná, design žádný, obsah žádný, PROSTĚ NIC.

a jak tak koukám do zdrojáku, ani ten asni není tvůj:
<meta name="Downloaded from" content="Java Script Library - http://java.tatousek.cz">

Pročti si www.jakpsatweb.cz a začni znova.
jupiiiiiiiiii! podvodnik konecne prozrazen! boze! dyt ty se nevyznas ani v kodu! to te nenapadlo vymazat tu blbost "<meta name="Downloaded from" content="Java Script Library - http://java.tatousek.cz">?!

to ti neni jasny ze vsichni lidi co sou tady na foru tak necumej jen na stranku a obsah a reknou si "juuuu to je ale hnusnej web!"......... tady se vsichni koukaj taky do kodu tak se zkus na priste poucit at to nemame tak lehky.... myslim to hadani odkud ze si sebral ten layout.....
:-0 ty si TRAGÉD!
Pokud vám již došla slova http://www.tomucha.cz/vynadej/ vás nenechá na holičkách :)))
:)))

Mamlas

já jsem pouze nadával na weby kde je gifů až moc.....jinak proti nim, moc nemám.

Dis

Ne jen, tak proč píšeš že ti záleží na kvalitě....hmm?

Marek33

Proč bych si z někoho střílel? Já nikdy neříkal, že by se něco moc mělo měnit, já jen říkam, že mě zaleží na obsahu a pokud si četl můj uvodní příspěvěk, tak určitě víš, že je tu pouze úvodní stránka. A nevím co máš proti mému ohnivému šaškovi, asi ho zruším, ale to je přece jen doplněk. co se týče písma, tak to taky nechápu, protože nevím, ale písmo mám schválně větší aby se to dobře četlo, to spíš tvé je pro slepce, nemyslíš?:) A graficky? no mě to tak vyhovuje, je to přímé jednoduché a přehledné a to jde né o nějaké speciální designy, o to jsem se ani nesnažil

Marek z Markova

Víš je hodně jednoduché říct škoda slov... to tady umí každy 14 náctiletý kluk. I já když jsem kritizoval vaše weby, tak jsem vždycky řekl co se mi líbí a co ne....ale ty nebo i ostatní to. Vy prostě řeknete, že je to hrůza, abyste mě prostě nějak zhatili a to je vše......trošku konstruktivně. Já taky neříkám, že tvůj"inteligentní" web o vaření nemá slov.....hm....

quinix

Heh, to sis přečetl s příspěvku od dis, že můj web je tak tři až pět let starý, že? a ted to tady prezentuješ. No, ale takhle, jak už jsem řekl i jí, tak podle mě neznamená vše nové automatický lepší a mě přinde tento styl webu rozhodně přijatelnější než ty vaše ehm velmi moderní. Já jsem se ani nesnažil udělat něco umělecky skvělého, protože mě jde opravdu o obsah a co si o designu pomyslí, pár počítačových nadšencu s výtkami jen aby mě nasrali o to mi ani zas tak nejde. A japato, takovéto vytky mě od lidi s takovým webem, jako máš ty opravdu rozesmějí. Jo pochopím to, když mi pár výtek napišou lidi co si myslím, že jsou už trošku na jiné urovní a docela tomu rozumí a jejich webu také za to stojí, ale vytkám od kořena jako ty se můžu opravdu jen smát. A to, že to je funkčí jen IE, tak jak už jsem napsal hned na začátku, tak je to teprv úvodní strana bez toho, aniž bych to nějak více vychytával, což znamená i adaptoval na jiné prohlížeče.¨
A co se týče oných java scriptu, tak jsem to asi opravdu přehlídl, ale to nemění na tom, že klidně přiznám, že já udělat sám kaskádové menu, jaké tam mám opravdu neumím (ty jo?) A tak jsem si ho normálně stáhl, jako myslim hodně lidí zde s jedné internetové stránky, tudíž nevím kam tim míříš.

Darkangel

Sem už si dokonce začal myslet, že jseš v poho, ale vidím, že si opravdu děcko. Viz všechno k tvým výtkám jsem už napsal quinixovi, tak si to laskavě přečti, protože jinak k tobě nemám co říct. A že si lidi řeknou, že můj web je hnusný? Tak to si nemyslím, to si spíše řekneš jenom ty, protože mě se tento web líbí a to rozhodně víc než ten tvůj. Tak a ted si můžeš zase něco najít, abys mě dostal.....Nejdřív dodělej ten tvůj super web za 17 tisíc čím se tady neustále oháníš a pak o někom říkej, že je tragéd....zatím seš to tady jenom ty.....:))
mike

:)))
Ještě dodatek: je to dost sprostý tak si pak nestěžujte že sem vás nevaroval :)
mike

Jo já jsem si všiml....
Dela, už jsem toho napsal dost. Pokud chceš konstruktivní kritiku, tak nesmíš začít tím, že napíšeš, že jsou všichni bez vkusu. Od koho pak chceš kritiku? No a vzápětí napíšeš "namlsání" a předvedeš něco naprosto podprůměrného. Rozhlídni se po webu a pak přehodnoťo to "namlsání". Ne že bych předváděl něco extra, kuchařka z hlediska designu rozhodně ničím nevyniká (ta je fikaná spíš zevnitř, ale to není vidět).
Mě teď trochu mrzí že tu nejsou ty dva Delovy thready. A to jen a pouze z toho důvodu, že bych si rád znovu přečetl ten příspěvek, kde píše o tom, jaký naprosto super a převratný web ze kterého se všichni posadí na zadek připravuje. Bohužel si to totiž už nepamatuju, ale vím, že to bylo psáno nějak v tom smyslu jaký jsem uvedl v předchozí větě.
Jde mi hlavně o to, že už si neuvědomuju, jestli byla řeč i o designu. Můj pocit ale je, že ano. To téma totiž bylo zpočátku zaměřené na design (vzhled stránek).
Protože zatím to Dele (to je snad správný tvar 5. pádu) rozhodně z hlediska vzhledu ani technického provedení (já vím o zdrojáku jsi nikdy nemluvil, jenže vychvaloval jsi svůj budoucí web obecně) vypadá spíš průměrně až podprůměrně. Obsahově to možná bude bohaté, ale bohužel podle mě to obsahově je kočička a pejsek pečou dort (to už jsem ale říkal)...).

Jinak ale abych byl objektivní (do určité míry objektivní), tak si počkám až bude web hotov.

Tom

PS: Ten animovaný čert se hýbe šíleně rychle (v Mozille) a spolehlivě odvádí pozornost od všeho jiného. Text se téměř nedá číst protože ten pohyb vpravo nahoře opravdu ruší. Možná to ale byl úmysl aby se tak lidi na čtení méně soustředili a nevšimli si např. gramatických chyb.
Víte co, kašlete na to. tohle nemá cenu. Stejně asi nikdo opravdu nechápe co zde píšu a všichni jenom všechno překrucujete. zdarec
OK máš pravdu, všechno překrucujeme.
Aneb nic z toho co jsi řekl jsme nepochopili tak, jak jsi to myslel. V tom případě se ale zamysli nad tím jak se vyjadřuješ, protože když to nepochopí nikdo, tak asi chyba nebude v nás...
Tom: Nema cenu vest diskuzi s blbcem.
Dela: Nauc se kopirovat JavaScripty.
>Nema cenu vest diskuzi s blbcem.

To jo :)

Tom:

http://216.239.59.104/search?q=cache:ygOlCIkhKcAJ:www.webzdarma.cz/forum/read.php%3Ff%3D3%26i%3D23417%26t%3D23417+Idioti+bez+vkusu&hl=cs

http://216.239.59.104/search?q=cache:8g1s0D40Q_AJ:www.webzdarma.cz/forum/read.php%3Ff%3D3%26i%3D23499%26t%3D23499+Tabule+hanby+&hl=cs
Bacha na tu mezeru před 26i% v těch odkazech .)
Heh, dobrý thread.
Mě zaujalo dela x daredevil boj o pozadí, které vypadá asi takto: |_
Navíc v JPG. Uh, to mysleli vážně? Vztekat se, že si někdo stáhnul "pozadí", které se dá namalovat dvěma čárkama?
Nóó, že by to prozrazovalo úroveň "webmasterů"?