Zdravim!
Potrebujem na webik poradit odtiene farieb. Mali by to byt jemne farby:zelene alebo zlta... pripadne ich kombinacia. Skusal som http://wellstyled.com/tools/colorscheme2/index.html
generator ale fakt neviem..
Diky za kazdy nazor.
www.julianindvor.aktualne.cz
ja bych zkusil kdyz uz je tam ta zluta, tak pastelovejsi, do tela stranky podobny odstin, pismo by chtelo kontrastnejsi, cerne, nebo bolder font.
Mozna jina barva borderu, nebo jej dat pryc.
Reklamu bych dal nahoru, vejde se tam v pohode, paticka je takhle az moc velka.
Kazdopadne ber toto jen jako muj osobni nazor, i takhle vypada stranka docela pekne.
stáhni si firefox na www.czilla.cz a zkus to odladit tak, aby to v něm nebylo rozsypané... barevně to není špatné.
Nebo to zkus poresit v tomhle:
http://www.meyerweb.com/eric/tools/color-blend/
Me to dost pomaha!
Jo, jak píše Elis, jádro Gecko to zobrazuje kapku rozsypaně.
Ještě bych doporučil nějaký padding toho hlavního textu, je takový nalepený doleva.
Barvy na mě působí takovým nevýrazným dojmem. I když to asi není na škodu. Možná tu barvu pozadí dát ne bílou ale malinko jinou. Ale to je můj názor.
O problemoch s inymi prehliadacmi viem.... diky za typy. Tu mam len skusobnu verziu stranok-takze reklama mi tu nevadi. zatial som dal styly taketo: www.gimpex-jmb.sk to su oficialne.
Tie rozlietane divy neviem ako dostanem do spravnych pozicii... Ak mate navrh, tak budem rad.
Diky!
Ty divy budou zlobit asi protože mají nevhodné rozměry. Viz nekonečné diskuse o box modelech ala IE a gecko. Prostě, zatímco gecko má rozměr divu tak jak doporučuje W3 - rozměr se udává jako rozměr plochy, kam se píšou písmenka, padding, border a margin se pak přidávají, zatímco IE to bere jako šířku celého oblast, kam se píšou písmenka se dostane odečtením šířek padding, margina a border od daného rozměru.
Nejjednodušší bude asi použít css ochcávky.
např. něco takového:
#neco {width:380px; _width:400px; border:20; _border:0px}
S tím že první údaje jsou určeny pro inteligentní prohlížeče, zatímco ty druhé s podtržítkem jsou pro IE a ostatní prohlížeče je ignorují...
hanyZ: ja nevedel, ze uz delaji inteligentni prohlizece.
Oni nejak premysli? :-))))))
Tondys: Nevím, co tě tak udivuje. Firefox má IQ 6000, pravidelně s ním vedu filosofické debaty a ptám se ho na různé otázky ohledně života, vesmíru a tak vůbec. Občas se přidá i IE, přispěje do debaty nějakým tím podnětným příspěvkem, jako např. "Urgggh" nebo "E?" a poslintá si při tom statusbar...
6000? To není tak moc, to je to samé jak 6000 učitelů tělocviku. (Červený trpaslík)
Tak som to uzavrel.... Ak chcete sa pozrite... A mozete aj zhodnotit... :-)
Uz sa mi podarilo aj pre Firefox....