Sorry ja som slovak ale ty sa mi zdas dost chamtivy a podvodnicky...
ja ti enverím a na tvoju súťaž sa neprijhlásim ...
takze pal do
WebTesty: a proc nejdes buzerovat nekoho na nejakem slovenskem serveru, kdyz mi cesi jsme tak strasne osklivi :)
Webtesty: seš normální ubožák....
Proč se nemohu zbavit pocitu, že pan WebTesty = daredevil, resp. Capitán Eastsidu? Je náhoda, že oba tři bastlí své weby ve Microsoft FrontPage Express 2.0? Oba tři se dopouští stejných gramatických chyb. Oba tři píší kapitálkami, přičemž grafémy s nábodeníčky jsou písmem malým (TENTO PRISPEVOK SI POZRITE Až KED PREčíTATE VšETKO AN STRáNKE ! vs. ZAčIATOčNíK JE NA MOJOM IESTE TEN , KDO Už NIAKé STRáNKY MAL). Oba tři si potrpí na monology. Že by schizofrenie? A co takhle tabletku Zyprexa?
jj, mam ten stejný pocit už delší dobu
prostě ubožák
navíc to že daredevil=kapitán z eastsidu se proflák na
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=22098&t=22098
knorek > proflák? Dyť se přiznal ;)
A nechte ho už žít, myslim, že si uvědomil, že je mongol a už toho nechá...
Vrátil bych se k tématu a zaparodoval bych si:
Nejprve se jmenoval "ten nový".
Potom mu říkali Pepa z webdesignérského oddělení.
Nyní se jmenuje 100 webových stránek přihlášeno do pitomé soutěže během 2 hodin.
Nevím jak vy , ale tohle není foor ..
uvidimé zdá sa to byť skôôôr...
Ja totiž žaidny capitán blbov niesom , a ani známy daredevil ...
ja som len admin čo súťaže uskutočnill...yeah .
P.S ste všetci magory... vše weby sú nanič,tak nezávidte , to je jedno , nad čím robím stránku ved vaša je urobená niakým sprostým wordom..hhaah
a inak s tou suťažou sorry , ale vaše weby by k nej rozhodne nemali patriť teda okrem xhry.wz.cz :o
ste magori , a už sa sem nevrátim.-..magoriii!
a už sa sem nevrátim>>> no to mně spadl kámen ze srdce.....
Rodice by takhle malym detem nemeli porizovat pocitac. Kdyt si jeste ublizi... :-)))))
Bouchám šampáňo! (kecám, jdu si dát pivo)