Zhodnotenie WEBU

Prosim zhodnote web www.dsv.wz.cz a napistemi pripomieky a vylepsenia webu, vopred dakujem
Nechapu proc jeto zarovnane nalevo, lepsi by bylo nastred.
Jinak ta reklama na prvni strance. Nebylo by to lepsi dat na vsechny stranky dolu? Takhle ti tam ta tabulka docela poskakuje..

Jinak nevim no, na me ty stranky pusobi trochu tuctovite jak po graficke, tak i obsahove strance. Mozna by to tam, mimo jineho, chtelo dat i nejaky obrazky, videa...

Jinak podle validatoru tam mas 9 chyb a http://dsv.wz.cz/file/style.css je cely nejaky zmateny..
Pripajam sa k Autor: Tondys (tondys.wz.cz) ,ze ovela lepsie by to bolo na stred...a v tom css subore by si mohol este vela veci vilepsit ale inaq fajn...ja osobne neuznavam cierne stranky ale je to vec nazoru...!:)
Tá červená mi pripomína krv. Vyzerá to, ako by si vojnu bral ako nejakú hru. Červenú daj určite preč a celé to zosvetli. Sem tam nejaký odsek by tiež nezaškodil. Celé to sprav jemnejšie, mali by ste radšej smútiť ako žasnúť nad designom.
Mě se to docela líbí. I když je pravda, že bílé na černém rychle unaví oči. Ale jinak to vypadá hezky.
Viz. minulé hodnocení:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=21931&t=21923
Některé věci se zlepšily, některé ne :-)

>> ja osobne neuznavam cierne stranky
Ále, to jsou mi novinky. Barva rozhoduje o kvalitě? :-)
Není to úplně špatné, ale nelíbí se mi ty ošklivé rámečky. A pozadí pod těmi texty bych udělal např. nějakou hodně tmavou šedou, abych to trochu odlišil od okolní temnoty:) A od kdy se odstavce textu místo do <p> uzavírají do nadpisu <h4>? :-o

Co se týče černých stránek. Nový design mých osobek bude zatím nejčernějším designem v jejich historii. Temnota pravítkuje a kamenuje ! ! ;)
No, mně tam nějak nesedí ta červená. Možná by mohla bejt malinko jasnější.