Link: http://mancze.goo.cz
Prosím o kritiku návrhu výše uvedených stránek stránek.
Klasickej moderní design postavenej na jednom obrázku. Jen se mi zdá, že ty obrázky menu by mohly jít ještě zkomprimovat, aby to nebylo na úkor kvality.
Co se týče textu tak tam asi bude overflow, že?
Celkově jednoduchý a pěkný.
jezis, za obrazky se omlouvam, s gifama jeste nemam moc zkusenosti...hned to jdu zpravit.
k tomu overflow: nevim co presne mysils, overflow metoda ovladani pretikani textu pres elemet. jeslti mylsis ten loading, tak to je kombinace z-indexu a postion:absolute. menu je udelane nahradou obrazku za text.
Já mam na mysli ten obsah, jak je tam momentálně "jo, neco tu budea", jen jsem se ujišťoval, jestli delší text bude řešenej pomocí "CSS iframu" - neboli overflow.
no, počítám s tím, že se tam nejspíš objeví scrollbar
No je to takov zvláštní ;-) ... ale hezký..
Jenom v IE pět se mi načtou jenom dva ty obrázky, ale to bude asi chyba v matrixu a ještě v tom IE pět to není zarovnaný na střed....
oops, tak to je docela problém. mě se taky v ie načtou jen poslední dva obrázky. protože jsem to testoval na localhostu, tak jsem si říkal, že to je chyba Ie, protože už mi to párkrát udělalo, že to nějaký obrázek nezobrazilo, stačilo párkrát refreshnout (někdy hodně dlouho) a pak se načetl. no ,ale takhle :/. problém je, že to všechno má stejnou deklaraci! omg, jdu hledat chybu :(
díík. skvělý je, že tam ten odkaz je, akorát tam není pozadí...SAKRAAA, nesnáším IE
uz by to melo jit... jako vzdy, chyba je mezi zidli a klavesnici :D chybela mi tam jedna mezera