jak vytvořit

mám dotaz když vytvořím hipertextoví okaz tak chci tvořit na jiné stránce např DISKUZE
(tak vitvořim hipertextoví www.pavlovisrtánky.wz.cz/diskuze odkaz a teď nevím co mam udělat aby to vlezlo na prádnou www stránku.Předem dík za odpověď DÍK PAVEL
<a href="http://www.nal.wz.cz" target="_blank">NAL</a>
kdyš budež psat hipertextoví otkaz, doplňíš ho o atrybut target, kterí určuje cýl otkazu. aby se stranky otevřela v novem okňe tak target="_blank", hipertextoví otkaz pak bude vipadat takto:

<a href="www.pavlovisrtánky.wz.cz/diskuze" target="_blank">DISKUSE</a>

Dovol mi položit ti jednu otázku.
1) Jak jsi stár?

Pokračuji podotázkou k otázce 1).
1.1) Tvůj příspěvek je:
a) parodie na uživatele, jejichž posláním jest prznit jazyk český
b) trpíš dyslexií - v tom případě to chápu a omlouvám se
c) jiná možnost - jaká?
doktor >
Dovol mi položit ti jednu otázku

1)Si uchyl?

pokračování podotázkou k otázce 1).
1.1) Si:
a) Učitel?
b) Uchyl co furt kouká jenom na pravopis
c) Profesor?
d) Normální člověk, který čte příspěvky aby v nich našel dramatický chyby...

Btw. má tam něco kolem 4 chyb, což není zas tak špatný.... býval (možná ještě sem) na tom hůř...
Chyb tam je 7 (počítány pouze gramatické chyby, nikoliv chybějící písmena).
Jedná se o přílišné používání měkkého I a člověka to úplně praští do očí, to prostě přehlédnout nejde.
Ale je každého osobní věc jak je na tom s pravopisem, možná je to cizinec a zatím gramatiku úplně nezvládl, možná je ještě příliš mladý (proto si nemyslím že doktorova otázka na věk je známkou úchylky jak meco píšeš). Na fóru je důležité položit dotaz a dostat na něj odpověď.
meca:

1) Nejsem
1.1) chybějící možnost e) Normální člověk, který čte příspěvky... a občas nevěřícně hledí, jak je možné zprasit češtinu.

Nejde jen o chyby gramatické, nýbrž i stylistické, kdy je leckdy pro správné pochopení příspěvku nutné číst jej několikrát. Uznej, že Pavlův dotaz je do očí bijící. Písemný projev, byť jen na fóru WZ, je vizitkou daného jedince. Co si pak myslet o těch, kteří dokáží na jednom řádku naskládat několik hrubek, za které by se styděl i žák pomocné školy. Chápu to u dětí (proto dotaz na věk) a těch, kteří trpí dyslexií či jinou podobnou poruchou (proto dotaz 1.1 b) ).

Btw. Jsi na tom lépe, máš ve svém příspěvku jen dvě chybějící čárky. Překlepy a hovorovou češtinu za chyby nepočítám. :o)
>> Na fóru je důležité položit dotaz a dostat na něj odpověď.

To se mi líbí. Akorát bych upřesnil, aby byl dotaz pokladán tak, aby byl i pochopen. A to tady i několikrát za den není. Ale s Pavlovým dotazem to nesouvisí. Tam hraje roli ČJ.
No ani Pavlův dotaz není úplně lehce pochopitelný. Ani bych se nedivil, kdyby ty rady s target="_blank" nebyly přesně to co vlastně chtěl.
"má tam něco kolem 4 chyb, což není zas tak špatný...."

Nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě.
"vitvořim hipertextoví" je vážně žrádlo.