Nemůžu se přihlásit účtu ?! Přihlašuji se denodenně a dnes to nefunguje, píše mi to chybné heslo ?
Mě to taky hlásí chybné heslo, asi mají chybu po nočním výpadku.
......... já potřebuju aktualizovat ... dělám hokejový stránky ..... pomóóóóc
Taky se nemůžu přihlásit....Grrr :o(
Prosim taky chci rychle aktualizovat, tak pomozte nekdo!!!!!!!
to je uplně v pekle pořád mi to hlásí chybné hesla a když dám to zapoměli jste heslo tak mě to tak nahlásí že jsem požádal o změnu hesla nebo co. nevíte někdo co to kurva je????? nejde to ani s tim heslem co mi to tam zadá. nevíte někdo co s tím???
U všech je to stejný a já si nechal změnit heslo - to jsem vůl
jo jo jééé!!! dělejte s tím někdo něco, aktualizace hoříííí
Pořád to nefachá.........je to tam....fakt je to ve velký.... :o(
hej to je docela psycho!!!! teď mě to zase háže do fóra :)
asi je moje tajné heslo příliš tajné, že ho zapoměl i systém .....
nejen nepřístupný účet. Poslal jsem si mail a mailer daemon na Webzdarma mi napsal: "Sorry, no mailbox here by that name", to už fakt není vtipný !!!
Jaksi se také nemohu dostat na ucet a to potrbuji delat aktualizaci nekolikrat denne!!! Kdyz si necham vygenerovat nove heslo, tak nefunguje atd... kdy to bude aktivni(funkcni????)
Týjo, tohle číst, to se jeden nasměje. Jak brutální akční film.
Mně to funguje bez problému.
Tak už to konečně funguje:)))
http://www.ps2secrets.wz.cz
Mě to nefunguje už asi měsíc, nový heslo to vydat nechce že neni zadanej email, ale ještě koncem srpna to chodilo a kdyby mi někdo nechal změnit heslo, tak by to snad poslalo maila. Doprčic. Hlavně že se dělam s aktualizací.
folkovarozhledna.wz.cz
Tak to je bomba, jak se zda, webzdarma opet nefunguje na procent... Nevite nekdo, proc se nemuzu dostat do nekterych mych slozek na ftp? A taky mi nefunguje v uzivatelskem nadstaveni mail... Pry mam spatne heslo...Je to vsechno na hovno
Tak mě už to funguje, najednou přišly dva maily o změně hesla a šlo pak zase normálně změnit, pohoda...