Fotky v tiskovém stylesheetu?

Poprvé jsem se odhodlala k výrobě tiskového stylu. Vím, že tam nepatří navigace ani nejrůznější grafické prvky. Přemýšlím ale, jak to udělat s fotkami na úvodní stránce mého webu. Jestli to jednoduše nechat tak, jak je to na obrazovce (samozřejmě s černým textem na bílém pozadí), nebo fotky netisknout a odstavce srovnat pod sebe jako klasický text. S fotkami to líp vypadá a dává to i větší smysl, protože je o nich v textu řeč. Na druhou stranu je to spotřeba barvy a kvůli fotkám si to asi nikdo tisknout nebude:) Takže se přikláním spíš k variantě bez fotek... Jaký je váš názor?
Chce to uvážit, nakolik jsou ty fotky důležité. Pokud se v textu píše "na fotce vpravo vidíte to a to", bylo by myslím matoucí tam tu fotku nedat.

Pro ušetření barvy můžeš použít vyčůrané řešení s použitím nějakého zpoloprůhledňujícího filtru (je jiný pro Mozillu a jiný pro IE), což zapříčiní světle vyblité barvy fotky :-) Nebo, kdyby v HTML nebyla zadaná width a height u obrázků, bys je v CSS mohla poněkud scvrknout...
ja bych tam ty fotky dal a nechal na uzivateli, aby si (pokud chce) nastavil pri tisku nejnizsi kvalitu cernobile...
Pokud se, jako v tomhle případě, o fotkách text přímo zmiňuje, tak bych je tam asi nechal a případně aplikoval metodu s filtry, kterou navrhla Freya... I když pokud si někdo bude tisknout hlavní stránku s úvodním textem tak by docela pravděpodobně mohl mít zájem o ty fotky v původní kvalitě...tady si nejsem jistý. Každopádně bych je tam určitě nechal
Ještě jsem si všimnul, že i to Tonikovo řešení je dobré ;o)
Díky moc všem! Ony jsou ty fotky docela malé už teď a kdyby se ještě zmenšily, už by na nich asi nebylo nic vidět... Takže je tam nechám tak jak jsou, a volbu kvality tisku nechám na uživateli, jak radí Tonik. To se mi zdá jako nejlepší kompromis, protože si každý může sám vybrat, jak to chce vytisknout. A kdyby na to nebyly ze strany uživatelů moc kladné ohlasy, použiju nějaké filtry jak říkala Freya.