jeste k ty tabulce ;) melo tam bejt naky odradkovani a mezery...vypada to jeste lip ;)
Je vidět, že sis nikdy nedal hodnotit stránky jako lama....
Bereč to moc... nevim, jak se tomu řekne... ale prostě těškej život rapera... Vem si příklad ze mně... Já to totiž zažil...
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=5803&t=5799 (a hele největší buzerant byl hanyZ ;-)
Prostě, dám si web k hodnocení a že se někdo do tebe strefí, nějakým trochu vytahováním, to je prostě normální... někdo to umí, tak chce trochu zdůraznit někomu, kdo to neumí, že on to prostě umí a přitom mu dát trochu ranu....
A z toho vyplívá: neber nic moc vážně a bude ti líp ;-)
Btw. Z toho hodnocení sem byl tak tři dny z ticha... pak jsem se odváži dotknout počítače a po měsíci zase sáhnout na html ... ;-)
zrovna to mám těžké. nemám čas na ty moje stránky. a ještě něco: mám 10 let, ne 9 :-)! Naštěstí nějaký přišel, tak se budu snažit ty stránky dát do Golden HTML Editoru(ten FP není určitě nejlepší...).
jo golden je pro začátek ideální. a někteří si ho tak oblíbí, že se ho už nepustí. je to dobrej editor, taky jsem v něm dřív dělala. ale v 10ti letech jsem teprve zjišťovala, co je internet;) takže hodně štěstí!
meca: Tohle jsem ti řek' ? Oops.. ;-)
No vidíš a vzal sis z toho ponaučení a jaký máš dneska pěkný web :D
Ale byl jsem zhusta drsnej... ;D
vyhoď tu hudbu ! , je to dost strašně otravný , každýmu se líbý něco jinýho . A ješte sem malem spad ze židle protože sem mel bedny na plno a najednou ta strašná ....
hanyZ >> No ale bylo to jen taktak... měl jsem sto chutí vyhodit z okna počítač ;-)
meca: Koukám, že bylo 2 dny po štědrém večíru.
Sem byl asi nasraný, že mi nebylo naježeno, po čem jsem toužil... ;)
Jináč, já si raději své lama-weby hodnotit nenechával, protože jsem tušil, co by mi bylo řečeno a že by se mi to moc nelíbilo a štvalo by mě to. Tuším, že první a zatím poslední, co jsem si nechával zdrbnout, byl současný retro-design ...
Jak vás tady tak čtu, tak mě napadlo udělat soutěž o nejlepší stránky ve FP. (-;
a nebylo by lepší ty moje stránky dát na "paulsp.wz.cz", jestli je ta doména volná...