Zdravím. Na mým webu mám tři sloupce a ten levý obsahuje ankety a počítadlo. To jsou asi největší žrouti času při zobrazování stránky a proto bych je potřeboval vykopnout až za div s textem. Zkoušel jsem tam posunout celý levý sloupec, jenže....:
Všechny sloupce musí být relative (no ty postraní hlavně floatovací, aby mi patička nelezla mezi postarní sloupce, když je hl. obsah moc krátký. No a kvůli tomuto se mi jaksi nepodařilo posunout ten levý sloupec, na levo od hlavního, pořád mi skákal až pod něj. Dokázal by mi někdo poradit jak to vyřešit? Díky
Teď mě nic nenapadá :-(, ale při prohlížení tvých stránek (tedy kódu) jsem si všimla, že při kliknutí ve Volbách na Změnit barvu nejspíš includuješ soubor, který má i hlavičku, takže tahle stránka ti nebude validovat.
Thalia: Ono bystam toho možná našla i víc, protože já momentálně předělávám stránku do komplet dynamiky, měnim kód, gafiku, k tomu ještě musim doplnit nový obsah a mám v tom teď pořádnej bordel :-) a jak pořád něco testuju atd. tak to pak vypadá takhle. Snad už se mi to brzy podaří dokončit, docel ajsem z toho nervní :-)