>> Vůbec jsem nevěděl, že se musí pseudotřídy u odkazů zadávat v
>> nějakém určeném pořadí. Není na tom nic složitého, prostě jen musíte
>> napsat pseudotřídy v takovém pořadí: a:link, a:visited, a:hover a na
>> konci a:active.
To se mi zda jako nesmysl...
dejme tomu. ale nevim o tom, ze by nekdo rekl nebo napsal, ze to tak neni. tak proc to tak nedelat? pokud to neni pravda, je uplne jedno, jestli se to zapise tak nebo jinak.
slo mi spis o to, ze Poisoner ma nastylovane vsechny pseudotridy, ale ne samotny a. navic ma vsechny ty pseudotridy stylovany nachlup stejne ;-) jasne, ja jpw je to mozna taky, ale to zna kazdej
>> 16 ceho? brambor?
to nam dycky rikaj ve skole:)
ty odkazy bych podtrhala uz normalne, nejenom pri prejeti.
s tim menu něco udělej,trebuchet tam klidně nech,ale zadej tam i "náhradní" písmo pro ty co ho nemaj.Jinak líbí.
Elis: odkaz teda udelam zelen podtrhnute a kdyz se na ne najede budou cerveny :), to je reseni co?
RUR: Ok, pridam tam i jiny...Tahoma + Arial :)
ad pismo: jeste bych pridal rodinu, tedy sans-serif
Ja si rypnu: šedá, bílá, tmavo-červená a zelená? Já na to koukám přes LCD (starší notěbuk) a je to dost hrozné. (testoval jsem se, jsem normálně vidící člověk, žádná barevná vada).
Marek: Porid si novejsi notebook, nebo si zkus pohrat s nastavenim displaye. V tomto pripade to neni chyba webu.
Sojkovec: apson nekdo sem me zastal .)..
PS: Du se na svem webu ucit PHP, chci udelat BLOG ktery bych spravoval pres PHP reozhrani :)))))) to isasi moc verim co?
ani ne... s PHPkem je možný hodně věcí, když ho člověk umí. Lamy se pak většinou ptají na triviality, ale aby se místo toho to PHP naučily...
Jednoduchý blog s PHP rozhraním jsem zvládl i já (markovo.wz.cz/tenis/index.php). Takže směle do toho. Kdybys chtěl inspiraci, tak ti to pošlu, je to dost jednoduché.