Najlepsi soft

Jinak IMHO je PSPAD NEJ! ;-)
NON_E: Lepší Nopepad neř Dreamweaver :|
AceHTML 6 Pro
prof. Johny: Nejsem zase takový expert, abych si mohl dovolit psát php bez zvýrazňování syntaxe. I psaní html to zjednodušuje. Neříkám, že zvýrazňovat ale neumí spousta jiných programů. Jinak svůj nick považuji za "Case sensitive".

Petr Bláha: To jsem se celkem unáhlil, na notepad jsem zapomněl. Sorry, myslel jsem spíš Word a Frontpage. Ale můžu Ti garantovat, že to co by MI vylezlo jen tak z Notepadu by byla pěkná :-)

Přesto nevím, jaké má Notepad výhody oproti jiným editorům. Vadí mi na něm např. omezená možnost kódování textu (Iso-8859-2?).
> svůj nick považuji za "Case sensitive".

Sorry, zapnutej Caps Lock :)

>Přesto nevím, jaké má Notepad výhody

Notapad je čistej texťák, základ.
Kodování zvládá Win-1250 a UTF-8 9 (Windows 2k) , alespoň je to pokrok od Win98, zvládal pouze Win-1250
<HTML>ktery je nejlepsi nevim, ale pouzivam pspad</HTML>
Nejlepsi jsou IMHO vsechny dohromady. Proste si vyberu ten, kterej mi vyhovuje.
Dávám jednoznacne hlas PSPad
Můj jednoznačný favorit je VIM. Jiný textový editor nepoužívám.
VIM? No já teda nevim....

Osobně používám ze zvyku 1stPage, freewareový HomeSite....;-)
hanyZ: Neberu Ti 1stPage ani HomeSite. Neber mi VIM. Jsem na něj zvyklý, protože v něm píši nejen stránky, ale také maily, programy, dokumentace, konfigurace serverů, dopisy,... prostě vše, co je textové.

Každý máme svůj oblíbený editor.
Kit: Já ti ho neberu, to byl jen takový nejapný pokus o slovní hříčku spojený s mou určitou nechutí k tomuto editoru,ve kterém nás nutil pracovat jeden šílený linuxář :-) Peace!

Každý má svůj oblíbený editor, samozřejmě...
Povídáš jeden šílený linuxář? Nebyl jsem to náhodou já? :-)

Kdysi jsem zkoušel VIM ve Windows - není to úplně to pravé a tak chápu, že spoustě lidí nesedne. Je v něm také trochu jiná logika ovládání a programování maker, než jsou uživatelé zvyklí z jiných editorů. Prvních asi 10 hodin práce jsem nechápal, jak s tím někdo může dělat.

Ještě se neozval žádný další šílený linuxář propagující Emacs :-)
Ne, tys to nebyl:-) Byl to chlápek, co nám přednášel Linux. A byl hodně, ehm, radikální... Ale co se dá čekat od člověka s kompotovýma miskama na očích, s dlouhým neudržovaným plnovousem, ve kterém už pravděpodně stačilo vzniknout a zase zaniknout několik nových forem života, používajícího na mobilu jako vyzvánění jakési vzrušené vzdychání ženy, prožívající intenzivní orgasmus... :-/
:-)))

Tak do takového stádia bych se dostat nechtěl.
>freewareový HomeSite

od kdy je HomeSite freeware? :)
Špatně pochopeno;-) 1stPage = freewareový Homesite. Je mu docela podobný....
1stPage sem viděl ve škole a moc ně nenadchl :)

HomeSite sem používal, teď radši PsPad
Johny: Síla zvyku, začínal jsem s 1stPagem a asi s ním i umřu....;-)