Poruauje podmínky? http://shakira.euweb.cz/ ?

Kdyz kliknete na http://shakira.euweb.cz/ objeví se vám stránka, ze které se pouze presmerujete na jinou stránku, kde je obsah stránky. Takze pokud tomu dobre rozumím, webmaster si asi nepretl podmínky Webzdarma.cz a tudíz tim porusil podmínky stanovené serverem. Pouziva stranky Webzdarma jen na presmerovani na jine stranky. To se nesmí!!! Co tomu rika admin ????????
Smazat.
Copak, máš s autorem nějaké spory?:o).
jendaa, ty jsi taková svine, co bonzuje, co? Nebo nemam pravdu :-)
Míro a naschvál to nemaž...:-).
jendaa: ty žalobníčku :o)

mňo, moje stránky to nejsou, takže je mi to fuk, ale takle žalovat :o)
pánové,
hlásit se to musí. A pokud nekdo porusuje pravidla, které stanovil server, na kterem nám vsem bezi stranky, tak to si myslim ze to je dost padny duvod proc to ohlasit. To zalezi jenom na adminovi. Ale pokud nekdo pouziva server Webzdarma jako reklamu napr. v katalogu. Tak to se mi zda jako svinarna, ne? Vy bonzacci. :-)))
Caues
Tfuj, nemám rád bonzáky...!
Jo, presne. At si to admin hlida sam... Je to snad jeho server. Nebo jendoo za to dostavas nejaky prasule? Treba 20kc za kazdy objeveny web? :-)
no tak jendoo, tady přece nejseš ve škole :o)
Za provizy taky budu bonozovat^_^.
Panecku, to je charakter ten Lukasik....;-)
Tech characteru by se tu naslo vic ;~)

Radek
Jenda: nenech se odradit Spiderem a ostatnimi prcgumami.
Predsudky, ktere vytvareji (takovy to 'zalobnicek zaluje...'), jsou liche a maji za nasledek spoustu zla. Implicitni neni porusovat podminky jen dokud se na to neprijde, implicitni je byt poctivy.
Ber si to tak, ze timhle 'bonznutim' jsi prispel k tomu, aby na mem (a nejenom mem) nejoblibenejsim webhostingu byli jen ti slusni.
...a Spider mi muze polibit kloaku.
kozochyt -> nic ti nepolibim :-)) Zkus se nad tim zamyslet. Kdyby radeji jenda napsal shakire, ze porusuje podminky a pokud to nespravi do tolika dnu, tak to ohlasi. Vsechny podminky si treba nemuzes pamatovat a to treba i po nejake dobe, kdyz byly zmeneny a nikdo te o tom neinformoval. Proste si myslim, ze to je sprosty takhle nekoho nabonzovat. Ja sam znam takovych webu(cca 20-30), co je u WZ a ma to vstupte na jinou page, ale proste je nenabonzuju :-)) Tot ode mne vse.
Ja uz tu videl i par takovych webu, ktery Miru prosili o pomoc a davali mu link na stranku, kde byly podminky ocividne poruseny :) ... myslim, ze bez problemu ziji ...

Radek
-> kozochyt. Díky za podporu...tady asi nikdo nechape, ze ten dotycny porusil podminky stanovene webzdarma. Porusil podminky!!!! Prectete si to jeste jednou!!! Spider, Lukasik a ostat. mi muzou taky kloaku....a nejen vylizat :-) cauky kozochyte
Jendaa-> ja vim, ze je porusil, ale... to nema cenu, ztrata casu :-)
Jendaa se asi tesi a pripravuje na to, ze znova zacne (nedej boze) komunistickej rezim... Tam se praskacum zilo...

Jendoo, povez co te trapi, neco te musi strasne zrat... jinak bys byl spokojenej, a nezatezoval se takovejma kravinama...

Zkus treba neco jako oddech, zajdi si do hospody pokecat(...ovsem nepozivat alkoholicke napoje a nekourit - kdybych to tady nenapsal, tak me nekdo jako ty uda, ze navadim jine k nekalym vecem...a to by se prece nemelo, ze?!)
PS: doufam, ze nabonzujes taky muj web, protoze je nedodelanej...
Udavam Juru, za to, ze nema dodelanej web :o)))))))
Lidicky, lidicky, koukam, ze kozochyt je jedinej spravnej clovek tady. A komousi me taky serou. Kdyz jsem psal "zalobu" :-) byl jsem v hospode u nooteboku, Juro. bylo mi dobre a pil jsem alkoholicke napoje a kouril. Bylo mi skvele. A vis kdo me sere? Ty, Juro......takovyhle lidi...fakt nemam rad. :o)))) Ja jen vycistuju webzdarma od nebezpecneho hmyzu :o))) A vy, jakoby jste byli se shakirou. To je normalni reklama. Fuj.......tak tedy podle vás vsech se prave ted jsu podivat do Katalogu...jetli nahodou nejaky web nepoprusuje pravidla. A jak tak koukám, Shakira tam stale je. Takze proc se rozcilovat. Jak sami vydite...admin si nedal rict i kdyz tady nekdo porusuje pravidla.....takze asi zitra si hodim na svoje stranky warez a nejaky nahaty blondynky...aby byla svanda. Vzdyt prece pravidla tady poruseuje kazdej, ne??? :-)))
Jendaa -> zamysli se a mozna pochopis. Shakira nejspis nema velky prenosy, a tak je to adminovi jedno. To je jako kdyby jsi mel v pokoji komara, ktery te nebodne...
biologii sem netähej (i kdyz trocha ji neuskodi) :-(( vcera jsem tam natahl ty blondynyky a jednu brunetku......a jsou uplnen nahy, ale adminovi to je jedno :-))) admine, nezlob se, neni tady nic mireni proti tobe a webzdarma, ale stvou me tadyty lidi :-))
dejme tomu, mozna ze jsem na spatne strane, vyznelo to asi tak, jakoze podporuju lidi, aby porusovali pravidla... hmm. Ale spis me udivuje ze se s necim takovym vubec zabejvas, co vis, treba mu to ten admin jednou smaze a tobe ne, protoze ses ve vyhode. Treba ho smaze i mne.

Kazdopadne jedna vec je jista: kdyz to admin tomu shakirakovi smaze, tak se stejnak nic nestane jeho webu, akorat bude mit o jedno presmerovani min.

Mozna kdybych byl admin ja, tak mu to smazu taky (ale kdybych byl admin ja, tak je tady peknej bor*el :)

PS: Taky te mam rad... :o))))))
http://shakira.euweb.cz/
nevim jak to vypadalo drive, ale dneska jsem na to kouknul a nevim co na tom je zavadneho??? reklamu to zobrazuje, prenosy 'nulove' a user musi kliknout rucne - tak co tady resite? podle me je to OK (ovsem na me vuuubec nezalezi:-)))
proste ma nekdo novou adresu, tak to dava svym navstevnikum vedet...

m.s.