jo, ja sem mu o tom rekl, tak si to predelal....
Juo, no vidís jak si sikovnej :-) Mimochodem, bejt já adminem, tak v tom bude bor*el se dvema hvezdickama :o))
PS: Taky te mám rad :-))
PS pro martin s. - chlapec se sel podivat na forum a prisel trochu pozdejc :-((
chlapec si to uz cetl davno, ale protoze tento thread az hodne smrdi bonzactvim a prdellezectvim, tak jsem ho nechal tem co na to maj chut a nezapojil se.
ale protoze to tady resite uz dost dlouho, tak me konecne zacalo zajimat o co go. tot vysvetleni...
podobne bonzovani nemam rad, kdyz uz ti ten web jendoo tak lezi v zaludku, je imho lepsi admina kontaktovat osobne a ne si tady takhle kazit image :-) jestli jsem si spravne vsimnul, tak to prilisne pochopeni u verejnosti nenaslo :-) svuj nazor jsem si chtel nechat pro sebe (a mozna jsem mel), ale kdyz uz jsem se takhle dostal do diskuze...
m.s.
Ja bych adminovi nepsal vubec. Protoze mi pripada ztrata casu psat zbytecny email :-)
no doufam, ze muj prispevek nebude nikoho motivovat :-) k psani nekonecnych udani administratorovi!!!! uz je mi jasne, co jsem zpusobil svou kratkozrakosti... svuj nazor jsem si mel opravdu radeji nechat pro sebe... PROMIN MIRO!
m.s.
áááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjéééééééé
kdyby sis precetl vsech tricet (nebo kolik jich je) odpovedi na muj dotaz - pochopis. Ale asi sis neprecetl ani ten prvni....coz znamena......ze jsem nikomu do prdele nelelz a nelezu. Jen jsem se chtel informovat, jestli kdyz nekdo porusi pravidla...tak jsetli se to tady tresta. Jak tak vidim asi ne. Ale pro ty co pozde chodej do diskuse je to zbytecna odpoved. promin martine s.
Proste prijd driv :-)
Hm, takovýhle blbosti těžko...
>kdyby sis precetl vsech tricet (nebo kolik jich je) odpovedi na muj dotaz...
...jo precetl a jak jsem rekl, asi jsi zde moc porozumeni nenasel (to ovsem neznamena, ze jsi mel dobre umysly)...
>Ale asi sis neprecetl ani ten prvni...
...ale jo, ten jsem si take precetl. a co jako?
precetl jsem si ho znova a... hmmm, ted to bonzactvi citim jeste vic :-)))
>Proste prijd driv :-)
...jsem vsude, nikdy nevis kdy a kde se objevim. jsem soucasti tvych datovych toku... skryty za kazdou jednickou, skryty za kazdou nulou... tva paranoia o me vi, ale nechces si to pripustit!!! :-)))))
m.s.
btw: vazne, imho asi bych to nechal na mirovi, myslim, ze vi co dela a dela to dobre. az nebude stacit hlidat ucty poskozujici wz, urcite nas vyzve do boje;-) (a pak vyjdeme z hory jako blanicti rytiri:-)
ale pokud budou nejake odmeny (jak bylo navrhovano), take mam par teplych bonzu :-) [ach ten charakter]
vzdyt ja nevim co tady delate za fory :-)
ja proti adminovi nic nemám a jsem rad, ze u nej muzu mit sve stranky. Ja jsem jen napsal svuj nazor a vyslo mi na nej par (nekolik :-)) odpovedi. Nic vic nic min.
Ps: taky by me zajimalo, co si myslel tim "take mam par teplych bonzu " ???
Na to mi prosim odpovez. :-)
Zdravicko a hezky den :-)
jejda, to jsem se zase pripletl do diskuze...
pokud se tyce me, tak jsem nikdy nerekl (ani snad nenapsal), ze mas neco proti administratorum... ted jsem si po sobe precetl, co jsem napsal a HRUBE JSEM SE PREPSAL! ("to ovsem neznamena, ze jsi mel dobre umysly" => "to ovsem neznamena, ze jsi nemel dobre umysly" - excuse me, pls!!!)
>Ps: taky by me zajimalo, co si myslel tim "take mam par teplych bonzu " ???
...nic vic ani nic min, nez to co jsem napsal. nehledej v tom prosim nic skryteho :-) to se tak v dobe me puberty rikavalo: "bonzovat z cerstva, dokud je bonz teplej"...tim jsem se pridal je skupince, ktera by si za vhodnou motivaci hrala na tajne :-))) take denne narazim na par webu, ktere imho porusuji pravidla...
>Na to mi prosim odpovez. :-)
...stacilo? :-))) me uz v tomto threadu snad i ano...
m.s.
ty fole, tohle je cool thread...! ;o))) Tady se clovek nauci, jak se ma bonzovat... Teda vlastne, co jsem to napsal - jak se spravne hlasi nekalosti vrchnimu veleni.... ;o)
Mezi namim, Jendoo - jednak jsou pravidla od toho, aby se porusovaly (dobre, tak jenom nektery ;o) a jednak si moc dobre pamatuju z praxe, jak se spravuje takovej freeweb... Takze se priste na takovyhle vylomeniny vykasli, fuckt to nema cenu. Admin si stranky porusujici pravidla najde sam, ma na to svy nastroje a moznosti, takovyhle maly ryby, kterou jsi nabonzoval... ehm... na kterou jsi upozornil ty, ho vubec nerozhazi, protoze z nich ten server zivej neni...
Takze custE! ;o)
P.S. - uz cekam ty "obdivne" maily od Jedndyy a kozochyta ;-D
Lidi proc bonzujete Jendo nikdy nemuzes vedet jestli ten web neprovozuje nahodou tvuj dobrej kamos, priste si to nech radsi pro sebe
Vazeni, podle me web "http://shakira.euweb.cz" provozuje sam Jenda a pouze chtel svemu dilu udelat reklamu. Jen si priznejte, kolik z Vas se tam podivalo!? :-)
Ale vazne: Na bonzactvi musi mit clovek zaludek a taky hodne volnyho casu, aby strkal noc do veci, do ktarych mu nic neni... Jenda je ocividne charkter, doufam, ze to neni nekdo z mych kamaradu...