Reklama

Dobry den. Chtel bych se zeptat jak je to s reklamou na strankach...
Mam stranky kam se reklama totalne nehodi... vyresil bych to uvodni strankou s reklamou a napisem Vstupte nebo tak neco.. je to povolene?
popr. kde najdu pravidla zobrazeni reklamy?
http://webzdarma.cz/pp.html?3#1
http://webzdarma.cz/podminky-reklama.html

co to je za stranky, ze se tam nehodi reklama?

m.s.
http://www.wz.cz/podminky-reklama.html
Reklamu jen na uvodni strance muzes mit (ale musis dodrzet urcity podminky) ... dobre si precti zdejsi podporu ...

http://www.webzdarma.cz/podpora.html

... a nez polozis dalsi dotaz, dobre si projdi take starsi prispevky na toto tema v tomhle foru ... nekterym lidem se pri tomto tematu jiz svyra baseballova palka v ruce ;~)))

Radek
ty na me vidis radku??? aha ja zapomel vypnout tu webovou kamerku :-)))

m.s.
Reklama se ti na stranky hodi vzdycky... kdyz chces...
Kurna, oni jsem nejake podminky pro reklamu. Ty jsem necetl...
________________________
ICQ# 116588734
E-Mail: worldzone@seznam.cz
Www: vvv.old-cans.com
________________________
ty jses docela cool :-))) jednak se dohadujes o tom, zda jsi podminky porusil nebo ne, ale vlastne jsi si je ani neprecetl...

no nema to mira s nama opravdu lehke :-)

m.s.
Ja bych takove weby proste bez milosti mazal :o) Neznalost zakona neomlouva.
m.s. -> i kdybych ty podminky cetl, tak mi to proste smaze, protoze myslel, ze tam je warez a ne abandonware... Jinak s tim vstupte jsme to videl vsude mozne(nechci rikat konkretni pripady), tak jsme myslel, ze to je povolene.
________________________
ICQ# 116588734
E-Mail: worldzone@seznam.cz
Www: vvv.old-cans.com
________________________
jejiz, ty jsi asi ztracenej pripad :-))) proste jsi delal velke prenosy, tak na tebe prisel driv, nez prijde na jine... ja do toho nevidim, jednoduse to muzu hodnotit jen subjektivne z toho, co tady prectu. tvoje stranky jsem nikdy nevidel a pravo rozhodnout co je a co neni poruseni pravidel ma z nas tady snad tak jen prave mira.

z meho subjektivniho pohledu je v pravu jednoduse mira, nejen uz kvuli sve autorite :-) ale hlavne proto, ze ty jsi se zda nenapravitelny.

par prikladu z tvych novych stranek:
http://www2.wz.cz/blues_brothers.zip
http://www2.wz.cz/aaargh.zip
http://www2.hyperlink.cz/old-cans/download/jurassic.zip
atd... proste hotlinkujes jak se da a za to te asi zadnej admin rad mit nebude :-) alespon ted pri obhajovani, jsi to mohl zmenit...

imho muzes byt prakticky rad, ze s tebou mira vubec komunikuje - jinde pri takovychto prohrescich vetsinou ani nekomunikuji.

ale me je to prakticky vazne burt, ja jen, ze jsi me k tomu vlastne vyprovokoval.

muzes mi alespon dat nejakej link, kde je vysvetlene, co je legalni sirit (podle tebe abadonware) a co nelegalni (old?) - rad bych si v tom udelal jasno:-) (treba jsem si myslel, ze siera dela problemy, i kdyz ma vypustit stare tituly kvuli reklame)...

m.s.
kdyz nad tim tak premejslim, proc to nelinkujes primo z pipni? schvalne jak se jim to bude libit. tam si to netroufnes obhajovat?

m.s.
m.s. ty linky jsou jeste ze stareho webu www2.wz.cz, a na hyperlinku jsem to mel jen docasne. A mam uplne pomalej net, takze jsme s tim nemohl nic udelat. Uz se k tomu nechci vyjadrovat a doufam, ze uz ani nebudu muset.
kdyz uz to procitam a vidim reklamu...proc mi to po vlozeni <!--WZ-REKLAMA-1.0--> vzdy napise na strance akce byla zrusena bo stranka nebyla nalezena??
No asi reklamni sluzba nestiha dodavat vsem strankam reklamy :o)
Jo, to by mozna i slo ;o)