index.php?

V podmínkách WEBZDARMA je že načítací soubor se musí jmenovat index.htm nebo .html, ale já teď dělám nový stránky v PHP a potřeboval bych hlavní soubor index.php, jde to?
jde to, zalezi co na to povi nove upravenej robot. ale nekdo tady radil (radek???) to reseni s includovanim reklamy ze skriptu (kterej je v nastaveni reklamy nastavenej jako frame) a to mi na tyto pripady pripadne asi jako nejschudnejsi cesta...

m.s.
Ju, byl jsem to ja :) ... zatim jsem s touhle metodou na zadny problem nenarazil :o) ... a nejenom ja ... tuto metodu doporucuji 4 z 5ti prispevatelu WZ ;~)

Radek
já taky;)

Lukasik
eeee, tohle sem trochu nepochopil, jakze to teda mam udelat? ;)
No, jestli jsem je pochopil správně, tak ten index.php si nastavíš v .htaccess, jak jsem psal jinde a pak je akorát problém s reklamou. Takže si reklamu na webu nastavíš tak, jako kdybys používal framy (ať už je používaš nebo ne) a jako název hlavního framu dáš ten soubor index.php. Tím se ta reklama hodí na tu správnou úvodní stránku. Nastavení se dělá v administraci.
Jo, asi uz to jede, akorat nejak blbne sql server, ne?
To teda netuším, jelikož jsem s ním zatím nic nedělal. Proč?
nevim, ale skus si pingnout mysql.webzdarma.cz :(( tim padem mi nejede ani page :((...jo a hele, da se nejak vypnout to zasilani odpovedi na mail? ;)
kdyz si to nezaskrtnes, tak by to melo prestat chodit , asi...

m.s.