Reklama

Jaké jsou podmínky pro umístění reklam na stránkách? Vím, ?e mohou být bu? dole na v?ech, nebo nahoře na úvodní. Jsou tam je?tě nějaká specifika? Je mo?né mít na první stránce (která má časový limit pro přesměrovaní) reklamu? Vadí to, ?e se trěba po 3 vteřinách stránky s reklamou zobrazí (bez přičinění u?ivatele) stránka hlavní s rámcema bez reklamy? - Eduard
reklama musi byt viditelne umistena, bud nahore na jedne stracne ... tj. po nacteni stranky to bude viditelne v prvni obrazovce (ne nutne 1mm od horniho okraje ;) nebo na vsech strankach kdekoliv (nejcasteji uplne dole)

3sec. u me neni viditelne zobrazeni
A kolik (co) je tedy podle tebe "viditelne zobrazeni"? - Eduard
Zahrn si reklamu do designu stranky a nemusis to resit :o)
;-)
ja jsem s tim nikomu zadne problemy myslim jeste nedelal, nevim jestli nekdo z nas ano, ale myslim, ze mame lepsi zabavu nez resit takove ....

kazdopadne mi to nepripada fer z tvoji strany, pokud bys tam mel neco podobneho, ok, chces slyset cislo, tak jo, rekneme 10sec. nebo kliknuti na odkaz

btw: fakt si nemyslim, ze by ta reklama byla nejak vyrazne odporna, myslim, ze je lepsi najit slusne umisteni v designu nez delat veci jako treba nekolik prazdnych obrazovek ze znacek <br> na konci stranky .... ve vire, ze ten banner opravdu nikdo neuvidi atp.

vsechno souvisi se vsim, muzem se teda bavit o tom, jestli je prijatelnejsi uctovat nejake desitky kc mesicne, nebo dat na stranky banner standardni velikosti na viditelnem miste, nebo dat na uzivatelske stranky ohavnosti jako vyskakujici okna, reklamu plovouci vrstve, zvlastnim ramci atp.
... ja snad napisu skriptiky na anketu na wz jen abych se dozvedel, ze prijatelnejsi nez to je, to byt uz nemuze (moznost zdarma bez reklam by tam pochopitelne nebyla ;-)
Ja to samozrejme uplne chapu! Vzdyt na tom je to cele postavene, ze? Je to jiste nejlepsi reseni nez vseljaky jiny kraviny s reklamou! Kdyz jsem to psal, nemyslel jsem konkretne sebe, ja tam reklamu mam a ceka na odkliknuti vstupu. Jenom mne to zajimalo, protoze jsem to videl na jinem nejmenovanem serveru. Je dobre, ze se nekdo stara spise o provoz sevreu a ne spis o to, aby kazdy mel presne na urcitem miste reklamu! (mimochodem, v designu me stranky by se to moc nevyjimalo) Diky za odpoved! - Eda
Vyskakujici reklamu ne, a jine ohavnosti taky ne. Vlastne proto jsem presel na WebZdarma, protoze tady clovek moznost si trosku zprijemnit ono brimne reklam. Je mi jasne, ze reklama byt musi. Plne to respektuju a jsem za to vdecny, a jsem rad ze je udelana prave tak, jak je udelana.
moje rec Ondreji... :-)

ja osobne nechapu furt ty stale opakujici se dotazy a problemy kolem jednoho reklamniho baneru - nekdo jinej treba zase nadruhou stranu nechape me :-)

(ale aspon prestaly ty blby kecy, ze se na reklame vydelavaj miliony - mozna je vylecila ireklama? :-)))

m.s.
hm, kdyby nebyla na hyperlinuxu ta hnusná vyskakující reklama, tak by nebyl špatnej, ale s tou reklamou je na hovno...
hyperlinux??? myslis hyperlinx? tam snad popup reklama nebyla (nebo jo?), ale to stejne prakticky neni freehosting, resp. neni zdarma (i kdyz levne). pokud to bude (ne)fungovat tak jako driv, stejne neni o co stat...

m.s.
hm, sem se splet mylsel jsem nixnet...
Ja mam uz presne vymyslene kam chci reklamu dat, ale mam jiny problem. Nejak me robot neposloucha a ignoruje <!-- REKLAMA WZ 1.0 --> . Dava to na upnlne blbe misto. Mam totiz stranku udelanou z tabulky a chtel bych to mit jen v uvodnim pseudo "ramci" nahore, nevim jak to nastavit.
nastav si reklamu v nastaveni jen nahore, stary soubor smazni a vloz tam novy s tim umistenim reklamy pomoci poznamky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (pozor na mezery - pravdepodobne by tam nemely byt zadne a ty jich tam mas nekolik (to je uplne jiny kod))... kdyz budes mit problem, tak se ozvi zkusim ti pomoci :-)

m.s.