Nejdřív ze všeho vyhoď ten zvuk na pozadí ! ( nic proti Linkin park ).
Ještě taky nechápu, že když už používáš PHP, proč tam máš ty framy ?
No tak začnem:
1.) Zvuk na pozadí - fuj.
2.) Vstupní stránka - nemám rad vstupní stránky. Navíc pokud nemáš flash, tak se na tu stránku ani nedostaneš ... Už vůbec je nemám rád, když slouží jen k tomu, aby jsi obešel wz reklamu. Doufám, že tam ta stránka není jen proto, aby jsi ukázal, že umíš trochu flash ... Navíc ta barva písma ENTER není moc dobře čitelná.
3.) Pravé myšidlo blokujou jen hovada.
4.) Zákaz označování textu taky není moderní. Často si označuji text, když čtu a musím někam odběhnout, abych nemusel hledat, kde jsem skončil.
5.) Dnes je ještě pořád nejpoužívanější rozlišení 800x600. Když v něm stránka jede špatně, tak je to zlý.
6.) Ty nadpisy stránek jsou docela divný - nehodí se tam. Blbě se čtou. Jinak se to bude docela blbě číst v textových prohlížeších :) Je to totiž obrázek.
7.) Menu taky vypadá divně. Vůbec nechápu ten rámeček a nadpis menu. Jinak je tam zase ten samý (ošklivý) font.
8.) Vstup do knihy návštěv se mi vůbec graficky nelíbí. Je to moc červené.
9.) Počítadlo - než takové, tak to radši žádné. Mimoto, že je černočervené, tak je zase jiným fontem.
10.) To pozadí (skůtry) ujde, ale modrý text se na něm hodně blbě čte.
11.) Změna kurzoru taky není moderní. Navíc obšas přeblikne v ruku nad odkazem a to docela ruší a taky je kurzor změněný jen občas :) ...
12.) Špatná znaková stránka
13.) Málo meta-informací.
14.) Teď se mi dokonce stalo, že vůbec nemůžu vstoupit do guestbooku. (už to zas jde)
15.) Když odkazuješ na nějaké mailto: ... tak bys měl dát odkaz místo "M A I L" přímo adresu mailu. Je to slušnost.
16.) Špatné zobrazení v alernatovních prohlížečích.
Sorry, jsem kritik.