Ahoj lidi, všechny osvědčené triky s CAPS Lock atd. jsem vyzkoušela, přesto se dnes nemůžu přihlásit. Nechala jsem si poslat i nové heslo a nic. Je možné, že to dnes nefunguje? Máte někdo stejný problém? Díky za reakci!
no mozne je samozrejme fsechno :-) zkusim to... no, jo. takze z me strany potvrzeno... do weboveho prostoru se nemohu lognout, ale ftp funguje.
m.s.
děkuju, bohužel z práce se nedostanu na ftp a potřebovala jsem jenom změnit pár souborů, no tak si hold budu muset počkat. Díky, už jsem si myslela, že mám vlčí mlhu:-))
vlci mlha? to je ten michany lehce alkoholicky napoj???
:=)
m.s.
<HTML>Mne URL wz.cz/admin/files funguje, co ted ?</HTML>
Mně to prostě nefunguje! Ten alkoholický nápoj bych určitě chtěla ochutnat:-)))
huráááááááá, právě to začalo fungovat, to mě z toho odvezou. Tak jdu nato! Všem hezkej víkend a děkuju za pomoc. M.
> co ted ?
...ted si dame vlci mlhu :-)
pristupoval jsem na webzdarma.cz/admin - tam me to vracelo na prihlasovaci formular (bez vypsani chyboveho hlaseni), ted kdyz jsem to zkusil na wz.cz/admin, tak uz se loguji normalne i na webzdarma (ze by treba nejaka souvislost s cookies a domenama???) - ale to je jedno, jestli v tom nevidis chybu, tak to neres - jen jsem zkusil jestli ma martin apravdu :-) asi jsem neco delal blbe - to se mi stava.
m.s.
já s tim nikdy a nikde neměl problém... vy prosstě děláte do včel