Proc se placeholder reklamy bez skrupuli vlozi i doprostred definice TAGu BODY?

Na svem webu mam maly problem - dokud jsem se nenastval a nevlozil placeholder rucne, vkladal Was system blok reklamy primo doprostred, mezi dva parametry TAGu BODY. Co se stalo se zbytkem TAGu je mozne si snadno domyslet. Nebylo by lepsi domyslet parser vkladaciho skriptu?

Jina, mene zasadni otazka - proc je banner natvrdo zarovnan na stred? Nebylo by mozne nechat jeho zarovnani na autorovi webu?

Zdravim,
Viktor.
Mam pocit, ze si muzes banner vlozit kam chces a myslim, ze to uplne postaci. Zarovnani si muzes taky udelat sve, treba tak, ze banner vlozis do tabulky a tu zarovnas jak potrebujes (treba pomoci <div align=xxx>)
To neni tak zcela pravda.
Ano, banner si mohu vlozit kam chci. Tim, ze premistim placeholder. Nicmene uzivatel, ktery placeholder z nejakeho duvodu nechce/nemuze/neumi zmenit a chce pouze nakopirovat nejake PHP skripty, dostane reklamu kam WZ skript zrovna napadne - bez ohledu na nejakou definici HTML...

Druha vec nesouhlasi vubec. To, co radite, jsem samozrejme udelal jako prvni a tvrdim, ze <DIV align="left"><DIV align="center">REKLAMA</DIV></DIV> proste doleva nezarovna. Teda abych byl presny, ja ve svem DIV pouzival style="text-align: left;" ale to je fuk. Nastaveni ve vnorenem DIV je proste primarni.
* stranky, kde neni nic na homepage maji slusnou pravdepodobnost byt smazany
* pokud to funguje tak jak pises, je to chyba; bez nejakeho prikladu se to ale tezko da zkontrolovat
* myslim, ze vlozeni banneru do tabulky to dokaze docela dostatecne zpacifikovat
Vzdyt ja nerikam nic o homepage bez obsahu... Moje homepage obsah ma (mimochodem, pokud se jedna o zneviditelneni banneru, mel bych jednu otazku, ale to sem nepatri).
Priklad souboru, na kterem se projevi obe popsane zalezitosti (nevim, co jste mel na mysli ke zkontrolovani), samozrejme muzu poslat. :-)
vsiml jsem si zatim jen jedine adresy ... ulozsi.unas.cz ... a tam obsah neni. ... vyborne, ukazku muzete poslat, ale neposlal jste, takze do te doby to je placani o nicem
Nejlepší je asi jak tady pár lidí říkalo (nejdřív asi radek).
Dát si nastavení webu do framů jako hlavní soubor nastvit např. reklama.php a potom si ho requiorovat kam chceš...:-).
Autor: Viktor (ulozsi.unas.cz)
Datum: 22. 08. 2002 14:53

Doporucuju znova precist moji radu. REKLAMU VLOZIT DO TABULKY. presneji:
<div align=right>
<table>
<tr>
<td><...reklama....></td>
</tr>
</table>
</div>

K ostatnimu, no comment, souhlasim s diskutujicima, je to o nicem...