Poplach blazni mi kodovani textu!!! Pomozte!!

Nedavno jsem presunul svoje stranky z MujWebu na Webzdarma, protoze jsem zde mohl ziskat mnohem atraktivnejsi adresu. Ovsem ted, kdyz do stranek dopisuju dalsi texty pisou se jinym kodovanim a tak vsechno nove ma vadnou cestinu. Budu snad muset cele stranky prepisovat znova?

Nevite nekdo jak nastavit klavesnici, aby psala zvolenym kodovanim (Win-1250 nebo ISO-8859)????

Ps.: pracuju pod Windows 2000 Professional
he?
Tohle <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> :)
Kdyby to bylo jenom tohle, tak bych se neptal. Samozrejme, ze mam ve vsech zahlavich stanovene kodovani, bohuzel to nejakym zahadnym zpusobem nefunguje. Starsi casti stranek se zobrazuji dobre, nove se meni na ctverecky nebo opacne.............
neposila server default charset??
Mozna blba otazka a dival ses na to i s jineho compu ? :))
Uz jsem na to asi prisel. Problem se opakuje na vsech pocitacich, ktere jsem zkusil. Ovsem, kdyz napisu .html v nejakem editoru nebo proste jenom v Poznamkovem bloku a uploaduju ho pres ftp, je vsechno v poradku.

Problem nastava az v momente, kdy na souboru delam nejake minimalni opravy pomoci vestaveneho "editoru" Webzdarma. Vsechna cestina, kterou pripisu az na Webzdarma se pri prohlizeni meni na ctverecky bez ohledu na to, z jakeho kompu jsem to psal a jake mam pro stranku nastavene kodovani.