potreboval bych prikaz na pruhlednost vlozeneho ramu. Neco jako je alpha nebo transparent nebo neco podobneho
<body background="tapeta.jpg">
<iframe (alpha nebo neco jako je transparent ) name="vlozeny ram" src="nejakastranka.htm">
</iframe>
</body>
Diky moc nechce se mi premyslet :))
Tak mi to nedalo a zkousel jsem to nekolika zpusoby az jsem na to prisel :)) Prece jen mi pomohl ten transparent s konbinaci ALLOWTRANSPARENCY
Hod sem stranku, gde to je, chtel bych to videt :-)
Stranku ti sem nedam ale muzu ti to vysvetlit jestli chces :))
Hmm, napis mi jenom ty podstatny casti zdrojaku, mohlo by se to negdy hodit :-)
Takze stranka ktera se bude vkladat do ramce sem dal prikaz k tagu body STYLE="background-color:transparent" No a k strance kde sou tagy iframe sem dal akorat ...... ALLOWTRANSPARENCY="true" , No a ono to udelalo presne to co sem chtel :))
A to ALLOWTRANSPARENCY="true" si dal k body, jestli to dobre chapu, ne? :-)
ne spatne :)) to sem dal k tomu iframe :)) <iframe ALLOWTRANSPARENCY="true" ......
a k tomu body sem dal STYLE="background-color:transparent" jen na tu stramku k co se ma objevit v tom ramci. Uz vis jak to myslim :)?
no..podle doporuceni w3c to asi nebude.. :-)
funguje to pod necim jinym nez je ie?
asi tezko, co :-/
Jojo podle doporuceni w3c to neni :)) A jestli to funguje i pod necim jinem jako je IE tak to nevim ani mi to nevadi kdyby to nefungovalo v jinych prohlizecich protoze stejne bude ve statistikach porad vyhravat IE :)) a to je pro me podstatny :))