Nezobrazujou se cely fotky pri zvetseni!!

Chtel bych vas pozadat o informaci proc se nezobrazujou cely fotky.... ve formatu JPG o velikosti 250 kB.... pritom sou cely zkopirovany a maj spravnou velikost! Jeste pred vypadkem bylo vse v pohode ted to nejde skoro u zadny fotky! Doufam ze mi podate vysvetleni, abych ve Vas neztratil duveru. Predem Diky Vasek
Jak nezobrazujou. Jako že se nezobrazujou celé, nebo vůbec?
url? jinak nema ani smysl se ptat...

m.s.
Super šilenost davat na web fotky ktere maj 250 kB to budou mit modemesti radost :)
Jinak by fakt nebylo naskodu dat sem tu tvou adresu at se ti na to muzem podivat :)
Mno, uz se to probira(lo) v sekci webzdarma, ze se to tu proste nenacita cely...:o).
Tak to máme stejnej problém Vašku... to samý to dělá mě... Fotky maj kolem těch dvou set... cesty sou napsaný správně a třeba ve Front Page to jede korektně... na WebZdarma to napíše ERROR 404 nebo něco takovýho... http://www.yves.wz.cz .. odkaz Akce - Techno Trance Session Osík - Fotky z Osíka... jde zvětšit akorát první... přitom malý fotky (kolem 60kb) z jinej akce se zobrazujou v pohodě... Rada by se hodila...
P.S. taktéž čeština mě nějako zlobí.... :o(((
Dřív mi to nedělalo, ale teď se mi to občas u některejch fotek taky stane. Čím to, netuším.
Mno tak 250 kilo fotky nejsou este nic strasnyho, sem skenoval pasovku a mela v jpg 16 mega, takze to mate este f pohode.... :-) To je teprv teror na modemisty :-)