Jaký program doporučíte na tvorbu webu ?????

Co je to KAHZE kdes to sebral?
2George :Ja taky frontpage nepouzivam je vo nicem .. Lepsi je HomeSite, i kdyz me osobne notepad staci ja nepotrebuju barevny rozliseni tagu a atributu, me osobne to spis rozciluje ale to je kazdyho nazor a kazdymu vyhovuje neco jinyho
Ja se taky smeju tem kdo pouzivaji Word......
Poznamkovej Blok....teda notepad je nejlepsi a mam ve zdroji jen to co tam chci mit.
Cimz se rychlost taky podpori.
Na zakladni kostru stranek pouzivam HTML editor od nakyho Matfyzaka(v limitovane serii asi 10ks na svete)
moc dobrej neni (CSS a JS delam raci rucne v notepadu)
ale na kostru staci.
2 bery:
a) jkt.wz.cz - o tom prosimte radsi ani nemluv, to nepokladam za stranky, jiny to bude, az bude cas ;-)
b) opera/7++ inset & outset umi, starsi ne, to vim, ale jak rikam - ted s tim nic delat nebudu, disgn bude celej novej
c) design jak.kvalitne.cz - mno, je to prvni negativni reakce, co slysim ;-), vazne

2 sojkovec:
ano, pod winxp uz to chodi, ale pod w2k ne. no a?
kdyz uz bych musel pouzit neco jako frontpage tak radsi sahnu po adobe golive, ten uz je docela obsahlej, obcas si sice taky dovoli nejakou tu zverarnu ve zdrojaku, ale dost umi .. i kdyz za tu cenu jeste aby neumel ..
Mno já používám Flash MX. A jsem spokojenej..
Můžete se podívat na moje stránky robené ve Flashi MX..
http:\\digitalsoftworks.unas.cz
re josef:
... a citene pouze a jen v flash plug-inem. Bez nej ma cela zminena stranka informacni hodnotu pouze one vkladane reklamy. Pritom tyto stranky mi osobne pripadaji jako nazorny priklad zbytecneho pouziti flashe, tam kde by tutez funkci bez problemu zastaly i otevrene technologie (na strane klienta mnohem lepe pouzitelne).

Flash muze byt vhodnym estetickym doplnkem, ale k jeho pouziti by se melo pristupodvat podobne jako se pristupuje k pouziti javascriptu. A stavet funkcnost celeho situ od prvniho "vitejte" az po nejake to upozorneni "pokud mate problemy se zobrazenim teto stranky kliknete zde >>" :-) prave na pouziti tohoto doplnku neni rozumne.
Jo GeOrge to já vím.
A když jsi takový chytrý tak mi napiš adresu tvých stránek..
re: Josef "A když jsi takový chytrý tak mi napiš adresu tvých stránek.."

Ve svem prizpevku jsem se pouze pokusil vyjadril svuj osobni postoj ke kompletnimu reseni tzv. "internetovych stranek" ve FlashMX.

Vidim vsak, ze jste si mou pripominku vzal velmi osobne a rad byste ziskal vhodny namet k tomu, abyste mi mou opovazlivost mohl nalezite vratit i s uroky :-). V takove diskusi snad ani nema smysl pokracovat, nemyslite?

BTW: pokud nedokazete snest jinou nez ciste pozitivni reakci, doporucuji prezentovat sve reseni jinde nez v tomto foru, kde prave vzajemna kritika _pomaha_ objevovat a resit nedostatky.
Souhlasim s Jack O'Neill FrontPage je nej.Mimochodem stalo se vám ve FF verze 4.0. že když zmáčknete Enter tak se to posune o jeden řádek navíc?
Frontpage sux ;-(
Jacku. Opravdu nechapu tvuj postoj. Na jedne strane vychvalujes frontpage za jeho udajnou "vyhodu", ze dokaze jaks taks kompenzovat naprostou neznalost sveho uzivatele a na druhou stranu zavrhujes word, ktery je v prave onou povestnou spickou v oblasti zpristupnovani "webdesignu" (da, li te se to tak v tomto pripade vubec nazvat) co nejsirsim masam. Pri takovemto zebricku hodnot by prece pro tebe melo spise platit ze word je lespi nez frontpage. :-)
Nicmene at uz hovorime o jedne nebo druhe "berlicce pro chrome webmastery", obecne plati ze kombinace jednoho s techto programu s pristupem "nemusim umet naprosto NIC" je to nejhorsi s cim se u (x)html/css kodera muzeme v dnesni dobe setkat. FrontPage stejne jako word generuje nevalidni velmi zastarale a casto nesmyslne vystupy. Bez sebemensi schopnosti je opravit budes produkovat namisto internetovych stranek jen internetovy odpad.
to : jack o neil : si delas srandu ne ? to jako kdybych rek ze umim JavaScript a vsechny scripty tahal uz hotove z netu.... Frontpage je uplne k nicemu...
Poznamkovy blok rulezzz...
No ja blbnu taky ve Front Page, ale nesouhlasim s tim, ze neni potreba znat HTML. Jsem schopnej bezne opravovat stranky primo na webu a tam se tluce poctive HTML kod.
Cus Rop
HOMESITE (ja osbne pouzivam 4.5) popripade FLASH 5/MX (MX je lepsi ale postaci aj 4)
FrontPage 4........Mě je fuk že nejsem takovej machr ,že neumim HTML.Hlavní je že udělám solidní stránky a neseru se z ňákym HTML.
Steny: solidní stránky v FP neuděláš :o)

Nejlepší je poznámkovej blok a je to taky nejrychlejší (Zobrazit->Zdrojový kód) a okamžitě se to otevře. Zatímco třeba Upravit se dlouho FP otevírá
Doporučuju PSPad: http://www.pspad.cz .
no Dreamweaver je na zacatecnika moc tezkej ;)
pro psani HTML =pspad ;)
dopr ted to tu ctu je o hned na de mnou pspad.cz ;)
jinak homesite atd...
K editovani HTML si zdarma stahni editor PSPAD na
http://www.stahuj.cz/vyvojove_nastroje/tvorba_www/ostatni_editory/pspad/

popr. horsi na

http://www.stahuj.cz/vyvojove_nastroje/tvorba_www/ostatni_editory/

!
jednoznacne produkty Macromedie,,, HomeSite + Dreamweaver | a nech mi nikto netvrdi, ze trial sa neda prerobit na full version. V zivote som za ziadny software nedal ziadne peniaze, a vsetky mam full...vratane produktov macromedie. VIVAT CRACKZ !
shugna: no pochopim ze amateri, pokoutne tvorici 100% bombasticke 500 korunove stranky na sve herni konzoli si mohou takovy pristup dovolit, a byt pritom relativne v klidu. Ale reknete takovou pitomost nekomu kdo se tim zivi profesionalne a za software pochopitelne plati. Takoveho totiz zajima mnohem vice, ktery software znamena vyhodnou investici, a ktery mu jen dukladne vymete kapsu.