Jaký program doporučíte na tvorbu webu ?????

notepad? na co by byl kratkej?
Ty přívržence Notepadu moc nechápu. Pokud vím, tak Notepad kromě mnoha dalších věcí (jako barevné zvýrazňování syntaxe) neumí automatické odsazování, takže po každým <entru> musíš mačkat několikrát <tab> apod., což docela zdržuje... Prostě efektivita psaní stránek v tomto "geniálním" editoru, který léta neměl ani klávesové zkratky pro uložení souboru nebo pro rozumné vyhledávání, je velmi nízká, a to i pro "geniální webmastry"...

Jinak používám nějakou dobu HTML-Kit a můžu ho doporučit...
Jop ale je tu php...
Ja si stejne myslym ze nekteri se potrebujou jen ukazat tak machrujou ze to pisou notepadu a pritom si stejne pomahaj ruznyma editorkama :))
Nemo: Neřekl bych.
Proste notepad...
jakejkoliv - pokud z nej nepolezou ramce duhovy pozadi a patkovy pismo:)))
Muhahaha to je parba jak se tu vsichni predvadej jaky jsou machri :))) To je sranda :))
Já osobně používám notepad a phped a nějaký prográmky na převody češtiny, editory klikacích map,ale nejvíce notepad , ale dobrej editor je EasyPad.
Presne tyhle jsem skousel...
Notepad (nebo něco podobného), je to sice větší makačka, ale zas víš co děláš.
Já upřednosťuji AceHTML5 pro
jj nejlepší je note pad......
Přesně, alespoň nemůžou vznikat takový ti programátoři co to udělaj celý v Normal u Front Pageu...
UltraEdit32 nebo FirstPage.
Visual J++
pouzivam "1st page 2000". je to editor, kterej umoznuje jak psal tagy rucne, tak je vkladat automaticky, ale dobry je, ze vam to ty tagy orzlisuje barevne...fakt doporucuju...!
Stejne nejlepsi je Notepad. Je sice spousta veci co neumi, ale nesere se ti do prace neprepisuje ti text pod rukama (jako jine).
Já používám jedině Notepad, přinejhorším WordPad !

! A ať mi nikdo nenamlouvá, že tady jenom machruju a stejně mám nějakej sračkovej editor !
Bohdan: Coldmind Hydra PHP 1.7
www.coldmind.com

ale tam nic neni.. hledej stahuj.cz, studna.cz , ...
já používám NOTEPAD nebo FrontPage 2002 ale ten je pro začátečníky
pouzivam dvoje: WinEdt a Notepad (jen pro drobne upravy)
Původně jsem pracoval v NotePad,ale pak jsem dostal chuť na DHTML,a do ruky se mi dostal HomeSite 5 beta,který je na 30 dní.To je na ho.no ale HomeSite je snad nejlepší.Ale nechápu,jak si můžeš udělat tisíce souborů.
Proč takhle neudělat vše do jedné stránky,a hyperlinky by měli odkaz na část téže stránky?Ušetříš trochu i místo a nebudeš mít v tom bordel.
co takhle PHPexpert Editor?
na CZDC++ ho najdes - treba ho budes stahovat prave odeme :p)))

(czdc++ je directconnect www.czdcplusplus.tk)

nebo to zkus na nejakejch piratskejch FTP
ghe