Jaký program doporučíte na tvorbu webu ?????

souhlasim, moje stránky sou dělaný jen v notepadu (grafika v corelu) a slyšim jen chválu..jinak dřív mi pomáhal 1st Page 2000, ale bloček je the best!!
Neni, best editor nelze urcit, ale obecne lepsi textovej editor, obcas se hodi zvyraznena syntaxe...
zvyraznena syntaxe, podpora skriptu/maker, regulerni vyrazy v hledani+replace, moznost mit otevrenych vic souboru na jednou a prepinat mezi nema prijemneji nez alt+tab, pak napriklad pro php automaticke doplnovani kodu, prototypy funkci (code insight), zabudovany php manual (kontextova napoveda), zabudovany debugger atd.
vsem kteri tvrdi ze notepad je nejlepsi editor bych doporucoval www.winedt.com nebo jestli delaj v php tak www.phpedit.net.. sice je zatim ve vyvojove verzi, ale i tak bych rek ze pro php je zatim to nejlepsi co vzniklo.
golden html editor, www.golden-html.com
Hi all!

imho je the best of proste Notepad 5.1 (Build 2600.xpsp1.020828-1920 : Service Pack 1), popr. Notepad 5.0 (Build 2195 : Service Pack 3) ;-DDD Obsas si pustim nejakej ten free tool, ale to zas tak casto neni (notepad + HTML knowledge je proste nejlepsi kombinace ;-)))

To, ze notepadu za chvili dojde pamet, je sice pravda, ale nejsem prece takovy prace, abych psal 100kB soubory - pisu v phpku, takze include() a pod. to jisti, nehlede na to, ze je to pak krasne prehledny... ;-)

Co se tyce WYSYWG editoru, tak ty moc v lasce nemam, i kdyz takovej 1stPage (tusim ;-) je dost dobrej, kluci tady u nas v praci pisou vetsinou v HomeSite nebo UltraEditu...

Mno, a to je asi tak vsechno; -)

Howgh!
100kb soubory se nevejdou do pameti??? Ja s tim kolikrat voteviram treba 30MB a no problem, jednou sem oteviral snad i 200MB a to neswapuju :-)
front page
je to skoro jako word
2 The Root: Ja nevim, jestli se vejdou 100kb soubory do pameti, to byl jenom recnicky obrat - nejsem si vedom, ze bych nekdy napsal php skript vetsi jak ~50-60kb ;-)) A co jsem ted zbezne prosel svuj "dev-www", tak nejvetsi skript ma cca 20kb - od toho jsou include() a podobny veci ;-)))

Proste jak rikam - Notepad je zlata vecicka, jediny, co tomu chybi, je cislovani radku ;-)

Howgh!
Cislovani radku taky umi, vypni si zalamovani a zapni stavovej radek :-)
2bohdan: Díval jsem se na ten phpedit, dokonce stáhnul tu stable verzi a poslení vývojovou, ale ani jedna mi nesedla. Buď jsem to tam nenašel, neboto tam není, dlouho jsem si s tím nehrál, ale nemám rád editory php, které mi po odentrování za { skočí na úplný začátek řádku. Je tak sice nějaké nastavení autotab, ale zdá se, že nefunguje. Automatické doplňování závorek do páru jde předpokládám vypnout, tak jako u jiných. Celkem sympatické bylo nahrazení " za \" v řetězci psaném v echu, méně sympatické pak to, že tu svou automaticky dodanou závorku při napsání té první za echo nahradil taky za \". To aby člověk dával na ten editor pořád pozor. V těch devel verzích je vidět snaha o integraci PHP a snad i debugeru pro přímé prohlížení výstupu, taky něco jako sledování HTTP vars.

Poslední devel verze mi při startu i ukončení hází violation error, ale budiž, je to devel. Každopádně to vapadá velice nadějně a díky za tip, budu jeho vývoj dál sledovat. Není mi sice jasné, proč během více než roku nebyla vydána další stable verze (proč ne 0.7 ?), ale to raději nechám koňovi. Má větší hlavu.

Vyzkoušel jsem už povícero non-wysiwyg editorů a proto se přidám s tím, co tady snad jěště nikdo nepředvedl a tím je Maguma Studio for PHP nebo PHP Coder.

Oba dva zmiňované mám celkem v oblibě a dobře se mi s nimi dělá. Používám samostatně editor, prohlížeče, Apache+PHP.

Zajímavě a občas použitelně se jeví ten jejich PHP Code Beautifier. Good idea a kompenzace možného nedostatku s formátováním v PHP Editu.

Jak vidím, v diskuzi o HTML editor se převrhla na stranu PHP :-))
ahoj, doufám že mi nenapíšete že jsem blbá když jsem si stáhla golden html. Je dobrej???? mám totiž taky problémy se sháněním editoru.
2Arnie: no je fakt ze ma phpedit zatim dost chyb.. vyborna vec je podpora ladeni nejenom s automatickym cyhledavanim chyb v kodu ale i prohlizenim obsahu promennych...
a co se tech uvozovek tyce - taky me to hrozne sere, ale uz jsem si zvyk :)
ten system modulu v 0.7 vypada jako krom docela dobrym smerem..
2TheRoot: TY KRAAAVO! Vono to fuckt umi i cislovani radku...!!! Prave jsem objevil Ameriku... ;-) Mno, takze ted uz me na Noutpedu nic nechybi a proste jedinej zaver je -> NOTEPAD a jedine NOTEPAD ;o)))))

Howgh!
Jo, Notepad můj zlatej... Ale priznam se, ze kdyz uz nevim, proc mi to nebeha, spustim HTML-Kit (www.chami.com), ten mi to pekne vybarvi a nabidne mi tagy... Tagze pak vidim na vlastni bulvy, jaky voloviny tam zase cpu :)
Jenze ja o PHP zatim jen slysela a scripty jsou pro me hudbou budoucnosti (doufam).
Doporučuju st page.Jeho jediná nevýhoda je,že je v anglině.Ale jinak je to bezchybnej program.Má spoustu přednatavenejch funkcí jak v html tak i v java,dhtml...Je jednoduchej a účinej
já používám sUshi, je to notepad se zvýrazněním synt., replacem a to mi stačí. testuju na apachi s php a mysql a vůbec nic mi nechybí. ten interní prohlížeč považuju za naprostou zbytečnost. docela zajímavé věci umí macromedia fireworks, ale beru to s flashem spíš jako doplněk
a je to venku!
2Hekko: Mno gdyz chces hledat chybi v syntaxi, je na to dobrej validator, ten ti tam pjekne rekne, gde ty chyby mas, to je teprv fidet, co z toho vzniklo :-) (http://validator.w3.org)
Vsem novackum s html: Skuste si zajit na http://dusan.pc-slany.cz/internet/ a naucit se html jako jazyk. Pak doporucuji pouzivat notepad ci neco podobneho.
A ještě jsme zapomněl na juno - krizkules.cz
Takže:
PSPad
je českej, je free a je fakt dobrej a autor reaguje na oprávněné požadavky uživatelů a ještě ke všemu velmi rychle a česky...

Lze si nadefinovat spoustu věcí, např. i šablony, různé kódování, barvičky, náhled podle rozlišení a to i přes PHP, konverzi, kontrolu kódu (validaci), má to barvičky pro různý programovací jazyky, umí to kontrolu pravopisu v měkolika jazycích!!!, replace, řetězce, a další a další a další. Která zkusí, nechce jinak...:-)

Volitelná integrace do Windows, odinstalace pouhým smazáním, ukládání v pravidelnejch intervalech, zálohování, projekty, teoreticky neomezená velikost editovanýho souboru, porovnávání změn...

Ale co, nebudu tady všechno vypisovat, koukněte se na stránky a nebo si to stáhněte...

Ale i kdybyste to nechtěli pro psaní webu, tak namísto notepadu je to bezva..., doporučuji alespoň vyzkoušet

Má to jen jednu vadu:-) není to WYSIWYG, ale stejně psát BY HAND IS PERFECT!!!

Roste to na:
Aktuální verze programu PSPad: 4.1.0 (1610) - 18.02.2003
<http://www.sw.cz/pspad/>
<http://pspad.zde.cz/>
Žádný, jen na skripty. Zbytek dělat hlavou a ručně. Tak jako já na http://zmrzlinar.webzdarma.cz/
Nevite nekdo, kde se da sehnat cestina do namo webeditoru5? Diky Michal
Než jsem se naučil HTML, psal jsem všechno v notepadu. Teď použivám HTML-Kit i přesto, že stále píšu vlastními rukou :))
Notepad. Musíte ale dokonale umět HTML. No, nemusíte dokonale, ale pak ta stránka podle toho vypadá. :-)
Notepad,
pouzivam i HomeSite - kdyz je Notepad kratkej, nebo na hromadny zmeny (ale ty barvicky mi tam spis vadej). Hlavne po mne nezustava ve zdrojovym kodu balast jako po Wordu nebo FrontPagi.