Je tu nekdo kdo dela ve flashy tak jako ja:) help !!

Lidicky pomozte. Nakreslil jsem si neco jako televizi na bok jsem udelal scroll(posuvniky) pak jsem na jeji obrazovku vlozil obrazky ktere jsou jako tlacitka. A kdyz jsem posuvnikem posunul obrazky pod movie clip (Ram televize) tak se dal obrazek aktivovat i na tomhle ramu. Coz je blby a protoze na ramu mam jine tlacitka. Neco jako prepinani programu. Nevite nekdo jak na to jak udel aby prestal obrazek reagovat jako tlacitko kdyz je schovane pod ramem. Prosim pomozte.
Zkus mího kámoše, jmenuje se Adam jeho číslo je 0728/747254, ale já jsem ti ho nedal to číslo ok?
no nejsem primo flash-master:) a ani primo nechapu ten tvuj problem, ale mozna by ti pomohlo dat na onclick podminku jeste, zda nejsou objekty prekrite, nebo zda je viditeny nebo tak neco... ale je to jen nakopnuti (a mozna uplne mimo, protoze jsem te presne nepochopil). ke scriptovani ve flashi musim mit po ruce referencni prirucku...

m.
Uz jsem na to prisel. Hral jsem si stim asi 4 hodinky a prisel jsem na to ze v jednoduchostu je sila. Ted kdyz to potrebuju trva to asi 30 secund :))
Jsem ja ale sikulka hihi

Rony
Lukasiku ... teda tvuj kamarad bych byt nechtel ;)))

Radek
No dobře není to přímo kamarád obzvlᚍ v poslední době mě naštval:o).
To ti teda musel provest neco strasnyho, ze tu takhle vystavujes jeho mobila :) ... ale tohle forum je nastesti jeste relativne slusny :)))

Radek
// ale tohle forum je nastesti jeste relativne slusny :)))

muheheh, HTML -> Test a takový ty tabulky!!

;)
:o)))) .... rikam ... RELATIVNE :o)

Radek
Jo jednou ho taky vydal na pospas na natu...:o).
Ať žije relativita^_^.