Omlouvám se za přiblblý nadpis ale já to prostě nechápu. Na svojí stránce (http://www.ap-wallpapers.wz.cz/) Mám v sekci zpěvačky a podsekci Vanessa Mae odkazy na dva wallpapery a ty odkazy zaboha nemůžu rozchodit a porád to píše že Page cannot be displayed (Ne wz hláška soubor nenalezen). Zkontroloval jsem velká/malá písmena, adresáře a nikde jsem neobjevil chybu..Jestli můžete, tak jukněte na to a poraďte. Bitte
To je tezky z toho neco vykoukat, kdyz clovek nic nevidi :)
Nedojde k nejaky chybe pri behu toho PHP skriptu ??? ... zkus postupne zakomentovavat nejaky veci ... jinak bez zdrojaku asi tezko hadat :)
... ale jinak pekna page :o)
Radek
Hm, akorát už ta zas musí být v angličtině ne je to česká doména a je to v angličtině... Ale nic už radši mlčím:)
Jinak nejspíš v tom souboru máš nějakou chybu otvíráš nejspíš neexistující soubor... Jak ŕíkal řáďa zkus to postupně komentovat a zjiťuj...
Ja už jsem si zvyknul i na oslovení Řádku :)
Jinak ta page je dvoujazyčná Lůkašíkú ;o)
Radek
<HTML>"Page cannot be displayed" ... to jsou Mikrosofti nesmysly, snazivy Eksplorer te brani pred skutecnymi chybovymi hlaskami, z toho se fakt nic dozvedet neda a tezko pak dokazes resit nejake problemy, to je jak opravovat motor auta pres zavrenou kapotu
v tomto pripade by ses dozvedel neco jako, ze klient nedostal od serveru data ... a tomu se taky musi clovek naucit rozumet, ale porad to je vic nez hlaseni, ze doslo k chybe, popr. ze doslo k chybe 0x2348e0923 jak byva v nekterych systemech zvykem ;-)
ono to neni tak slozite, kdyz se podivas na ten skript, zjistis nahodou odlisnost od tech ostatnich, v tomhle jsi vkladat pres include() do sebe ten stejny skript, takze se to asi utopilo v rekurzi a bylo to sestreleno (no nevim jak to php resi uvnitr, to neni pro tebe tak podstatne)
btw: ty skripty jsou fakt uchvatne (myslim zdrojaky ;-)</HTML>
Díky, už jsem na to přišel, měl jsem tam překlep v názvu skriptu. Jo když člověk dělá masivní aktualizaci stránky a navíc v jednu v noci...:-) Jinak dik za pochvalu Řádku :-)
A Lukašiku, na houmpejdži jsou vlevo dole přepínátka cz, eng. Uznávám, že jsou celkem malá.Pro lidi, co používají třeba 1600x1200 to musí být téměř neviditelné:-) Ale já používám 800x600, že.
mira - No co. Nejsem žádný programátor, tak si to nech :-)
Zdravím, http://rail.wz.cz pod Pár fotkama ==> proč se mi nezobrazí malé náhledy, i když ve vlastnostech toho obrázku je jméno i cesta k souboru, který existuje!.Je možné že některé tam nejsou, ale vím minimálně o 10 u kterých to tak je. třeba hned na první stránce mi to nezobrazuje obrázek který má ve vlastnostech .../obrazky/male/111aaam.jpg a když kliknete na El lok stejnosměrné, tak na další stránce už je!! Díky Rail
A není to náhodou velikostí písmen?!
NO dělá to i u fotek kde jsou jenom čísla, ale i u těch kde jsou písmena jsou stejné ve vlastnostech i v názvu souboru:((
>Já používám 1024*768
no to ale navstevnika nezajima :) ja delam stranky pro lidi a i kdyz 1024x768 je docela rozsirene, stale ve statistikach vede 800x600 (priblizne asi 70% cesi a 60% anglicky mluvici surferi) - hloubka celkem vede 32bit tesne pred 16bit, 24 bit zaostava s asi 25%... takze z toho vychazim pri navrhu a snazim se delat web tak, aby vse dulezite bylo v zornem poli 800x600...
m.
Já mám ten nový web optimalizován pro 800*600 a vyšší...