Mail Box

Zajímalo by mě zda a jak je možno "rozdělit" maily z wz různým příjemcům podle jména. Díky za odpověď, raději do mailu.
ja jsem to moc nepochopil, ostatni asi taky moc ne
zkus to trosku pro blby, ja bych se pokusil pomoct, popr. to dodelat kdyby to melo mit nejaky smysl
ja z toho taky moc moudrej nejsem, ale chapal bych to tak, jak by se to me samotnymu hotilo ... aby se dalo rozlisit presmerovani emailu podle jmena ... zkratka ...

admin@rostliny.unas.cz => pogl2@seznam.cz
info@rostliny.unas.cz => pitra@seznam.cz

Ale necha se to vyresit alternativne ... preposlat TREBA na seznam.cz a pak pouzit filtry na tom seznamu.

Radek
Já myslim, že jde o odesílání mailu více adresátům najednou jednou fci mail().
Já myslím že tu někod už jednou říkal, že maili které přijdou z aaaaa@dsf.wz.cz aby šli do složky aaaaa
bbbbb@dsf.wz.cz aby šli do složky bbbbb
Ale možná že už to funguje, dlouho jsem se tam nedíval:o)
Srdečně zdravím,
selektivní přeposílání mejlů se mi jeví jako velmi potřebné. Rád bych slyšel názor admina. Mám pocit, že to tady trochu vyšumělo. Dokonce bych přivítal, kdyby fungoval system "přepošli a smaž". Myslím, že tato drobnost by byla třešničkou na dortu skvělých služeb WZ.
no, tak na tom Seznamu prave tahle moznost neni. Muzes filtrovat podle toho, odesilatele ale ne podle adresata.
Taky bych se primlouval za moznost distribuce mailu podle adresata, bylo by to super!