For MIRA: Banner a Billboard.cz

Hello, potřebuju vědět, jestli se banner vklada pomocí systému Billboard, jako kdysi, doufám že ne...ale potřebuju to vědět, páč chci billboard používat tak ať vím na čem jsem.


Diky
??? A vono záleží na serveru kde hostuješ? Mno teda, to jsem jěště neslyšel:o) Normálně tam dej ten kód, co ti to vygeneruje a máš to?
2Lukasik: jo jo, v pravidlech je neco jako 3 bannery billboardu na strance a to bys potom videl ty lebky co tam skacou :( Nechci aby se to opakovalo
??? V pravidlech se akorát píše, že tam musíš mít reklamu wz nic jiného... a že nesmýš porno a takový, ale nic víc o reklamách..
<HTML>vkladaji se tam ruzne veci, mozna i billboard</HTML>
to lukasik: precti si pravidla na billboardu...

co maj novou verzi, tak je dost prisnejsi a dbaji na dodrzovani celkem striktne - chteji tim zvysit uroven reklamy na ceskem internetu. myslim, ze reklama vkladana na konci stranek dole tak, jak je to na dooost strankach tady by jim urcite vadila - i kdyz podobne projekty maji vetsinou zvlastni dohodu.
nedavno me ale ubezpecovali, ze stejne prisna pravidla vyzaduji i od nejvetsich partneru :)

m.
Nevím, já pravdila billboardu nikdy neČetl já používám ireklamu...
A ty myslíš reklamy typu že napíše 1000x BR a potom až reklamu?
coze?

lukasiku sory, ale nejak poslednich par dnu ti vubec nerozumim - jednou pises uplne o necem jinym a jindy zase na me nejak slozite...

m.
A čemupak zas nerozomíš?
no treba tomutdle?

'A ty myslíš reklamy typu že napíše 1000x BR a potom až reklamu?'

to jako myslis 1000krat odradkovani? aha... no tak s tim by jsi nepochodil asi vubec - oni ucty kontroluji pri kazdem pridani baneru do kampane... ale staci, aby jsi reklamu mel mimo obsahovou cast stranky (i kdyz je treba stale uvnitr designu) a uz maji pripominky.
z praktickeho hlediska, pokud to budou opravdu vyzadovat povsech stejne spravedlive, by to mohlo zvysit kvalitu uspesnosti reklamy skrz vymenne systemy, ale zatim tomu moc neverim - ucinnost vymenne reklamy klesa a klesa...

m.
No teda např. já mám reklamu na tom lukchat.wz.cz asi dva řádky pod designem ptal jsem se admina a tomu to nevadí^_^. @!#$ je, že mám ireklamu:-)
To mi to cenzuruje i fakt? Ne ja tam vlastne napsal @!#$:o)
Kurňa! F*U*C*K Stop cenzuře!
ja take mam nekde reklamu az na konci stranky - ale to je podle me v poradku, kdyz to podminky nezakazuji. Mluvime ale o dvou vecech - ja melu o billboardu a ty ireklamu kdovi s cim...

m.
Ireklama vs billboard výhody nevýhody ne?
hm... tak pak by to asi chtelo kdyz uz zmenit nadpis...
ok?
Ja zatim zadnou reklamu nevyuzival (tedy krom te WZoidni) ale po tyhle debate jsem si rek, ze bych to mohl zkusit ... zatim iReklama, ale rad bych vyzkousel i ten billboard ... nebo by mel nekdo jeste jiny tip ?

Radek
Jěště taky je bannan a kvantum, ale s tím nemám zkušenosti ireklama jako jediná (kromě bannam ale ty se mi nějak nelíběj ani se tam nešlo regnout:o)) tak platí kdežto billboard je výměná...
no ja bych spis doporucoval ten billboard - je to celkem prehledne a treba i ta kvalita bude vyssi - bezne dosahuji CR1-2% coz ovsem je takovej nizsi prumer (no jo - nejsem reklamni manager)... - navic v te nove verzi maji opravdu veci, ktere jinde nejsou. jinak muzes zkusit take adrenaline - jejich vymeny system newMrlinx - pokud ovsem mas windows, IE a aspon trochu vykonou masinu - tam se mi libi jejich statistiky, ale nelibi se ta zavislost na platforme.

jinak vymenych systemu je nekolik, ale asi ma smysl se orientovat jen na ty nejvetsi (billboard, newlinx), z tech dalsich muzes zkusit treba ireklama.cz (ovsem provozuje to pes, takze jestli cela funkcnost a bezpecnost je stejna jako jejich servery?), akr.cz, banner.cz,kvantum.cz, mamto.cz... a dalsi... z textovych muzes zkusit treba linkboard.cz (textlink moc nedoporucuju, cendra tam pry nejak spekuloval s impresema)...

m.s.
Diky za tipy ... me se ten BB zacina taky zamlouvat vic ... ale uvidime, projdu ty servery, podminky a neco vyzkousim ...

Mimochodem v podminkach jsem to nikde explicitne uvedeno nenasel, ale mohli by namitat neco na to, kdybych pro lichy zobrazeni stranky pozil BB a sudu iReklamu ?

Radek
urcite ne! do toho bych si od zadneho reklamniho systemu kecat nenechal. jediny obvykle podminky byvaj velikost reklamni plochy, pripadne pocet a umisteni baneru. klidne muzes reklamu vkadat dynamicky skriptem (jeden den billboard, jindy ireklamu atd.) - mira myslim rikal, ze to tak dela webzdarma?

udelas si svuj reklamni system pro web (mysql uz tady mas:) a kdyz budesm mit reklamu pro zakaznika, budes zobrazovat jeho, kdyz budes chtit propagovat neco sveho, skript bude vkladat tvuj baner. a kdyz zrovna nebude zadna primo cilena reklama, hodis tam treba code pro billboar a sbiras imprese na jine casy :) zalezi jak si to vymyslis (muzes sledovat i vlastni click a porovnavat s click statistikou na vymennem systemu atd.)

vsak mi rozumis, tak co vo tom tak kecam :)

m.s.
Ju, rozumim :o) ... jen jsem se ptal, jestli v tom neni nejakej hacek :) ... dik

Radek